Reforç de luxe per la línia de tres quarts

Una altra de les cares noves per la propera temporada serà la de l’Hernán Pintos Demichelis, un reforç autènticament de luxe per la línia de tres quarts del BUC. Aquest jugador uruguaià de 29 anys, 1,84 m d’alçada i 83 kg de pes, arriba al BUC provinent del Trébol de Paysandú per aportar experiència i qualitat, dirigint la línia de tres quarts negra des de la posició de mig d’obertura.

Havent iniciat la seva carrera a les categories inferiors del Trébol de Paysandú a Uruguai, l’Hernán va començar jugant de tercera línia per canviar als tres quarts al cap dels anys, alternant les posicions d’obertura i arrier, que són les que ocupa actualment. Amb aquest jugador, el BUC incorpora un reforç de molta qualitat amb experiència internacional, ja que ha format part de les categories inferiors del combinat nacional del seu país, així com de la selecció absoluta de rugby 7 uruguaiana, amb la qual ha disputat diversos tornejos internacionals entre 2012 i 2015, incloent una medalla de plata als Jocs ODESUR a Santiago de Xile el 2014. Esperem amb il·lusió veure’l debutar a la Foixarda amb la samarra negra.

Otra de las caras nuevas para la próxima temporada será la de Hernán Pintos Demichelis, un refuerzo auténticamente de lujo para la línea de tres cuartos del BUC. Este jugador uruguayo de 29 años, 1,84 m de altura y 83 kg de peso, llega al BUC proveniente del Trébol de Paysandú para aportar experiencia y calidad, dirigiendo la línea de tres cuartos negra desde la posición de medio de apertura.

Iniciando su carrera en las categorías inferiores del Trébol de Paysandú en Uruguay, Hernán empezó jugando de tercera línea para cambiar a los tres cuartos al cabo de unos años, alternando las posiciones de apertura y zaguero, que son las que ocupa actualmente. Con este jugador, el BUC incorpora un refuerzo de mucha calidad con experiencia internacional, ya que ha formado parte de las categorías inferiores del combinado nacional de su país, así como de la selección absoluta de rugby 7 uruguaya, con la que ha disputado varios torneos internacionales entre 2012 y 2015, llegando a ganar una medalla de plata en los Juegos ODESUR en Santiago de Chile en 2014. Esperamos con ilusión verle debutar en la Foixarda con la negra.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby