Quatre sub16 a la selecció estatalCuatro sub16 a la seleccion estatal

El club està molt orgullós dels seus infantils que estan fent una temporada increïble i que demostren dia a dia el bon estat de la recuperada pedrera d’un club amb una tradicional filosofia formadora de persones i jugadors.

Aquest bon moment es reflecteix amb la convocatòria de quatre jugadors per a la concentració de la selecció espanyola S16 que tindrà lloc a Madrid de l’1 al 3 de març.

Aquests són:

-Ot Bach

-Jordi Jorba, germà del puntal del primer equip Raimon Jorba que es va trencar el menisc aquesta jornada i es perdrà la resta de la temporada.

-Marco Macia

-Juan David Villegas

Els hi desitgem molta sort i els felicitem per aquesta convocatòria que esperem que sigui una més dins d’una exitosa carrera dins d’aquest esport.

El club está muy orgulloso de sus infantiles que están haciendo una temporada increíble y que demuestran día a día el buen estado de la recuperada cantera de un club con una tradicional filosofía formadora de personas y jugadores.

Este buen momento se refleja con la convocatoria de cuatro jugadores para la concentración de la selección española S16 que tendrá lugar en Madrid del 1 al 3 de marzo.

Estos son:

-Ot Bach

-Jordi Jorba, hermano del puntal del primer equipo Raimon Jorba que se rompió el menisco esta jornada y se perderá el resto de la temporada.

-Marco Macia

-Juan David Villegas

Les deseamos mucha suerte y les felicitamos por esta convocatoria que esperamos que sea una más dentro de una exitosa carrera dentro de este deporte.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby