Putxy: “No ens podem conformar”

Acabada la temporada de lliga 2015-2016 pel Sènior A del BUC, la millor temporada dels últims anys i sobretot des de l’ascens a Divisió d’Honor B, esportivament parlant; hem volgut recollir una valoració final del primer entrenador de l’equip, Jordi Puigvert, el “Putxy”. L’entrenador barceloní admet que la temporada ha estat bona, però rebaixa l’eufòria, si és que n’hi ha, i demana més treball i millor resultats per la propera temporada. Creu que el potencial de l’equip pot donar per molt més. Aquí teniu les paraules que ens ha dedicat:

“Hem finalitzat la temporada a Divisió d’Honor B en cinquena posició, amb un total de 12 partits guanyats, 1 empatat i 9 perduts; amb un total de 61 punts. Comparant amb les últimes temporades en aquesta divisió, podríem dir que és una bona temporada i que hem aconseguit guanyar partits difícils que altres anys perdíem per ben poc. Però crec que aquest equip no ha arribat al màxim de les seves possibilitats. Encara diria més, està a un 60-70% de les seves possibilitats. Sí, hem fet una bona temporada, però no ens podem conformar i cal intentar millorar en diferents aspectes tècnics, tàctics i sobretot físics.
Ara tenim temps per millorar, aprofitant la Copa Catalana que ha de servir per preparar la temporada 2016-17.”

putxy_lavila“També voldria felicitar tots els jugadors que han participat amb el primer equip i els jugadors del segon i tercer equip que ens han ajudat a millorar amb la participació dels clàssics partits dels dimecres. Agrair la gran ajuda tècnica d’en Cutxo (Cristòfol Collado) aportant diferents aspectes al nostre club i als entrenadors del sènior; un gran staff que ens ha ajudat en tot moment: Dani Ripol, Xavi Carrasco, Diego Dunjó, Fernando Fernández, Marc Sentís i tots aquells que han col·laborat amb nosaltres. I sobretot, agrair la gran tasca que han fet el nostre fisio de sempre, l’Spedy (Andreu González) i el millor delegat de la categoria, Patxi Ibernón. També vull donar les gràcies pel vostre recolzament en els moment difícils a la directiva: Ramon Salinas, Hugo Fernández, Víctor, Romà, Alfred… I a tots els que ens veniu a animar als partits de casa i de fora, els veterans, el femení, els nens de l’Escola, els familiars… Sense vosaltres cridant “BUC O MORT”, algun dels partits no l’hauríem guanyat.
Visca el BUC.”

Fotos: Isaac Llons

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby