Primera derrota del BUC davant el CR Sitges (13-11)

El BUC va veure com el seu equip sènior patia la seva primera derrota en partit oficial de la temporada a casa del cuer, el CR Sitges, per un ajustat 13-11. A l’equip li va faltar l’encert als metres finals en un partit que va controlar la major part dels minuts. Durant la primera meitat, el joc es va desenvolupar al mig camp, amb equilibri i alternances entre ambdós equips, la qual cosa es va reflectir en un escarransit marcador de 3-3 al final dels 40 minuts.

La feina de la davantera del BUC no va tenir
recompensa (Foto: J. LÓPEZ)

A grans trets, el partit del BUC va ser semblant al de la primera jornada davant l’Eivissa: errades en les passades, males decisions individuals i potser una certa falta de frescor en l’aspecte físic. La davantera, com en aquella ocasió, va dur de corcoll al pack rival, especialment en el maul, però sense arribar a definir en els metres finals. A diferència dels partits anteriors, potser va faltar una mica de capacitat de conservació de la pilota, una tasca veritablement difícil pel plantejament del Sitges i el criteri arbitral en quan el joc al ruck i l’acció després de placatge. La tres quarts, per la seva banda, es va mostrar més espessa en la presa de decisions i imprecisa amb la passada, tot i que es van enllaçar boniques jugades de combinació i continuïtat.

El CR Sitges es va dedicar a fer el seu partit, aprofitant-se de les nostres errades i de la permissivitat de l’àrbitre en moments puntuals, amb un joc agressiu, intens i poc fluid, a base de pilotes recuperades i contraatacs. Un joc que si bé no era vistós, si li va donar resultat. A mesura que passaven els minuts i seguia en el Sitges seguia dintre del partit, la moral dels jugadors locals va anar creixent, fins aconseguir el seu únic assaig a falta d’uns deu minuts de partit, en una jugada polèmica en la que es va reclamar avant per part del jugador del Sitges en el moment de plantar la pilota.
Fos com fos, el BUC va saber reaccionar i va tenir temps de anotar l’assaig al minut 78 de partit. Encara, amb el temps acomplert, Xavi Zubero va tenir la oportunitat de donar la victòria a l’equip, però el seu xut no va entrar entre els tres pals.
BUC: 1. Albert Conesa, 2. Nin Escrig (c), 3. Marc Rubio; 4. Ermengol Alemany, 5. Juan Porras; 6. Toni Fedelich, 7. Koco, 8. Juan Pistone; 9. Xavi Zubero, 10. Álex Zubero; 11. Pol Camprubí, 12. Pablo Rey, 13. Gerard Borràs, 14. Raimon Jorba, 15. Fedz. Suplentes: 16. Gabri, 17. Leo, 18. José Merchán, 19. Dídac, 20. Marc Fajarín, 21. Richard Cottrell, 22. Rati. Entrenadors: Jordi Puigvert i Dani Ripol.  
La lectura positiva es que, tot i la derrota, es va aconseguir un punt de bonus davant un rival molt necessitat de punts. Ara cal passar pàgina i treballar durant la setmana per tal de millorar els aspectes en els que es va fallar el dissabte, de cara a un partit complicat contra la UES “B”.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby