Primer asalt perdut (BUC s20 10-72 RC Sant Cugat)Primer asalto perdido (BUC s20 10-72 RC Sant Cugat)

Els juvenils del BUC venien d’una setmana difícil, entrenant dur, però amb pocs efectius.

El dissabte es jugaven l’anada del playoff classificatori pels campionats estatals, i davant tenien la bèstia negre de la categoria, el RC Sant Cugat. Un equip amb molts internacionals i amb un joc molt consolidat.

Els juvenils, que van renéixer l’any passat de la mà de Xavier Carrasco i David Fernández, han anat consolidant un estil propi i establint-se com un equip seriós, treballat i dur, molt dur.

Aquesta temporada molts d’ells han debutat amb nota al primer equip a DHB.

Sobre el partit se’n poden extreure diverses conclusions:

-L’ordre en el joc estava en mans del BUC.

-Les fases estàtiques eren per l’equip que les disposava, sent, el Sant Cugat, més incisiu en els mauls post Touche.

-En joc obert el BUC funcionava com equip i el Sat Cugat vivia de les seves individualitats.

-L’abultat del resultat és la conjunció de diversos factors: falta d’efectius al BUC, baixada física a la segona part, poc premi a l’esforç ofensiu i masses errades “tontes” ben aprofitades per uns santcugatencs molt verticals i amb jugadors molt potents.

Ara toca anar a gaudir de la tornada i no perdre la confiança en l’estil de joc i l’empenta que tenen aquests nois, que aviat seran la base del BUC sènior, que els espera amb candeletes.

Los juveniles del BUC venían de una semana difícil, entrenando duro, pero con pocos efectivos.

El sábado se jugaban la ida del play-off clasificatorio para Campeonatos estatales, y ante si tenían la bestia negra de la categoría, el RC Sant Cugat. Un equipo con muchos internacionales y con un juego muy consolidado.

Los juveniles, que renacieron el año pasado de la mano de Xavier Carrasco y David Fernández, han ido consolidando un estilo propio y estableciéndose como un equipo serio, trabajado y duro, muy duro.

Esta temporada muchos de ellos han debutado con nota en el primer equipo en DHB.

Sobre el partido se pueden extraer varias conclusiones:

-El orden del juego estaba en manos del BUC.

-Las fases estáticas eran para el equipo que las disponía, siendo, el Sant Cugat, más incisivo en los mauls post touche.

-En juego abierto el BUC funcionaba como equipo y el Sat Cugat vivía de sus individualidades.

-El abultado resultado es la conjuncion de varios factores: falta de efectivos en el BUC, bajada física en la segunda parte, poco premio al esfuerzo ofensivo y demasiados fallos “tontos” bien aprovechados por unos santcugatences muy verticales y con jugadores muy potentes.

Ahora toca ir a disfrutar de la vuelta y no perder la confianza en el estilo de juego y el empuje que tienen estos chicos, que pronto serán la base del BUC senior, que les espera con ansia.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby