Presentacion oficial del club

Este fin de semana tendra lugar la presentacion oficial del club, con varios actos organizados para este dia, partidos, presentaciones, fotos de las categorias, almuerzo, tercer tiempo, etc…

Aqui os dejo una copia de la carta del club dirigida a todos los socios y simpatizantes:

“Benvolgut soci,

El diumenge dia 15 el club fa una presentació de totes les categories, a les autoritats com la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament de Barcelona, Federacions, També a les associaciones i empreses que estan col·lobarant amb nosaltres i a tots els socis i aficionats.

La presetantació es durà a terme abans del partit entre el BUC i el DURANGO RT que es jugarà el diumenge dia 15 de novembre a les 12h a la Foixarda.

L’escola farà un entrenament d’exhibició que començara a les 10:00h i finalitzarà a les 11:00h, despres hi haura in partit de SEVEN de la categoria cadet i finalitzat aixo la foto conjunta de tots els jugadors i col·laboradors del club.

Volem que en aquest esdeveniment els protagonistes sigueu tots els pares, socis i simpatitzants del club i que permeteu a tots els jugadors, directius i col·laboradors donar-vos el reconeixement per la tasca tant important que feu pel club amb el vostre recolzament incondicional al llarg de tota la temporada.

Per tot això us volem convidar a venir a la Foixarda per formar part d’asquesta festa.Us animem a venir per tal de que per una vegada a l’any us poguem donar les gracies en persona a tots plegats

També comentar-vos que desprès del partit la comitiva d’autoritats, empreses i socis que o dessitgin gaudiran d’un terecer temps amb un dinar a les 14:30h al PUB IRISH KITT’S que es troba al carre Nau Santa Maria 5-7. En aquest acte es lliurarà als assistents el projecte de patrocini per qui estigui interessat.

Per a tots aquells socis i empreses que vulgueu donar-vos suport assistint al dinar cal que feu la reserva amb antelació trucant al telèfon 605287209. El preu de l’apat serà de 50€ (una part es destinarà a les finalitats del club). Per altra banda si penseu convidar a futurs col·laboradors, hi han invitacións disponibles per aquest dinar.”

Senior:
BUC – Durango RT / La Foixarda 12h00′ Arbitro: Garate (Cantabria)

http://www.durangorugby.com/
Os esperamos a todos en este gran dia del club.
Att Pau Sanchez.

Partners

Contacte

Horaris:
Dilluns, dimecres i divendres de 16:00 a 21:00
Dimarts, dijous i dissabtes de 10:00 a 14:00

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby