Presentació del BUC Quad Rugby – Presentación del BUC Quad Rugby

El BUC presenta la seva nova secció de Quad Rugby. El club obre la porta a aquesta variant del nostre esport per persones amb discapacitat.

El passat dijous 1 d’octubre de 2015 el Barcelona Universitari Club va tenir l’immens plaer de presentar una nova secció del club. En un acte celebrat a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona, a la muntanya de Montjuïc, la directiva del club encapçalada pel seu president Hugo Fernández va presentar la secció de Quad Rugby (també anomenat Wheelchair Rugby o rugby en cadira de rodes). A l’acte també hi van assistir el president de la FCEDF, Josep Giménez, i el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de Catalunya, Santi Siquier.

El BUC, estrena ara aquesta nova secció convertint-se en el primer club de rugby d’Espanya en disposar d’una secció per a persones  amb discapacitat física i amplia encara més el club per passar a englobar totes les modalitats i variacions del rugby que existeixen, tot i que actualment la secció de Rugby XIII no estigui activa ja que no hi ha competició a Catalunya.

El club annexiona un dels dos únics equips de Quad Rugby existents a l’Estat per créixer junts. El Wheelchair Rugby és l’únic esport d’equip per a persones amb tetraplegia, paràlisi cerebral i triples amputacions. Aquesta nova secció del club competirà a nivell europeu contra equips de països com França i Itàlia, donat que a l’estat espanyol no existeix una competició regular per la manca d’equips. Els jugadors d’aquesta nova secció conformen la totalitat de la Selecció Catalana de Quad Rugby, que en l’últim campionat autonòmic va derrotar àmpliament al combinat madrileny.

Des del BUC volem donar la benvinguda a aquesta nova secció i a tots els seus membres, jugadors i entrenadors. Esperem poder fer molta feina junts i progressar plegats.

quadrugby_presentació2

El BUC presenta su nueva sección de Quad Rugby. El club abre la puerta a esta variante de nuestro deporte para personas con discapacidad.

 El pasado jueves 1 de octubre de 2015, el Barcelona Universitari Club tuvo el inmenso placer de presentar una nueva sección del club. En un acto celebrado en las instalaciones del INEFC de Barcelona, en la montaña de Montjuïc, la directiva del club encabezada por su presidente Hugo Fernández presentó la sección de Quad Rugby (también llamado Wheelchair Rugby o rugby en silla de ruedas). En el acto también asistió el presidente de la FCEDF, Josep Giménez, y el representante territorial de la Secretaria General de l’Esport de Catalunya, Santi Siquier.

 El BUC, ahora estrena esta nueva sección convirtiéndose en el primer club de rugby de España en disponer de una sección para personas con discapacidad física y amplia aún más el club para pasar a englobar todas las modalidades y variaciones del rugby que existen, a pesar de que actualmente la sección de Rugby XIII no esté activa ya que no hay competición en Cataluña.

 El Club anexiona uno de los dos únicos equipos de Quad Rugby del Estado para crecer juntos. El Wheelchair Rugby es el único deporte de equipo para personas con tetraplejia, parálisis cerebral y triples amputaciones. Esta nueva sección del club competirá a nivel europeo contra equipos de países como Francia e Italia puesto que en el estado español no existe una competición regular debido a la falta de equipos. Los jugadores de esta nueva sección constituyen la totalidad de la Selección Catalana de Quad Rugby, que en el último campeonato autonómico derrotó de forma amplia al combinado madrileño.

 Desde el BUC queremos dar la bienvenida a esta nueva sección y a todos sus miembros, jugadores y entrenadores. Confiamos en poder trabajar y progresar mucho juntos.

 

Fotografies: Julián Yepes | Text: Pol Camprubí

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby