Presentació cos tècnic sènior masculí 2017-2018

Us presentem el cos tècnic, amb el que hem dipositat tota la nostra confiança, per dirigir els equips sèniors masculins per la pròxima temporada 2017-2018.

Rudi Schiendl com a Director Tècnic Esportiu General.

Cos tècnic: Xavi Carrasco, Diego Dunjó, Bernat Benito, Raimon Jorba Jorge, Javier Grisolia.

Com és gent del Club, i sempre han demostrat la seva implicació pel nostre estimat BUC, estem segurs que, i així ens ho han transmès, faran tot el que estigui a les seves mans per seguir amb l’esperit i amb els valors del BUC.

Tot l’equip tècnic treballarà per la projecció de tots els jugadors, fent que els equips sèniors treballin amb uns objectius comuns, que puguin donar els millors resultats.

En els propers dies podrem confirmar la composició global de l’staff tècnic sènior i de les diferents seccions del Club.

El dimecres dia 19 de juliol, l’staff tècnic sènior masculí, convoca a tots els jugadors sèniors masculins del club, a les 20h00 a La Foixarda, per presentar el projecte i començar la temporada 2017-2018.

Tanmateix us convidem que gaudiu de tots els partits dels nostres equips, que es puguin omplir les grades a casa nostra, La Foixarda, o les d’allà on jugui el BUC, aquesta nova temporada.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby