Pòdium pel BUC Touch

L’equip de Rugby Touch del BUC ha aconseguit pujar al pòdium de la Lliga Catalana, aconseguint la tercera plaça a la classificació després de l’última jornada.

Aquest diumenge dia 17 de març, hem celebrat la 6a i última jornada de lliga, aquest cop s’ha celebrat a Sitges. Igual que a la tercera jornada, els equips que han participat d’aquest torneig han estat el BER, el R.C. Sitges Touch, el TRB i el BUC Touch.

En aquesta jornada el BUC ha jugat 3 partits. El primer partit que hem jugat ha sigut contra el TRB. Tot i jugar contra un dels equips més forts de lliga i haver perdut, hem de reconèixer que hem fet un molt bon paper, en aquesta ocasió hem jugat amb ganes i amb molta força, cosa que ha fet que tinguéssim més oportunitats i opcions de joc gràcies a l’esforç i millora produïda al llarg de la temporada, això ha fet que sigui un partit gratificant i satisfactori.

IMG-20160417-WA0015El segon partit ha sigut contra R.C. Sitges. En aquest cas, tot i que les condiciones eren més equitatives, s’ha de reconèixer que no ha estat un bon partit per part nostra. No ens hem coordinat bé a la defensa ni hem fet bé les jugades que sabem fer, i això ens ha costat la victòria i ha posat en risc la nostra plaça final a la lliga.

El tercer i últim partit que hem fet ha estat contra el BER. Els dos equips compatíem per la mateixa plaça a la lliga, per tant ha estat un partit molt lluitat per part dels dos equips. En aquest cas, hem tornat a centrar-nos més en el joc i en el que havíem de fer, i tot i que hem anat empatats gran part del partit, al final hem acabat guanyant i així ens hem assegurat, finalment, la tercera plaça a la lliga.

Jugadors: Pol Ridao, Aimon Ninyerola, Jordi Bitlloch, Jordi Coromines, Lluís González, Christophe J. Rivière, Ghalia Martínez, Marta Sender, Josep Lluís Carrasco, Eduard Soto, Marc Canal, Mercè Pérez, Isaac Lazaro, Gloria Romaguera, Jaume Ridao i Alfred Busquets.

Marques: Pol Ridao, Jordi Bitlloch, Marc Canal, Jordi Coromines, Eduard Soto, Aimon Ninyerola, Marta Sender, Alfred Busquets, Lluís González.

res_16-04-17_touchCrònica: Marta Sender

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby