Pedalada pel síndrome de Down

El Gabriel Matutano és un jugador del sub18 del BUC que aquesta temporada està vivint, estudiant i jugant a Irlanda. El Gabriel va començar a entrenar en un gimnàs inclusiu a Dublín, on participa en una iniciativa de ciclisme amb bicicletes estàtiques amb nois i noies amb síndrome de Down, de manera que puguin realitzar aquest esport tots junts.

El passat 29 de maig hi havia prevista una sortida conjunta amb bici a Irlanda, però com que el Gabriel era aquí Barcelona de visita per aquelles dates, va decidir fer una ruta pel seu compte, aquí Catalunya, per donar suport a la causa de la igualtat amb les persones amb síndrome de Down. Aprofitant que el BUC, el seu club de tota la vida, també està implicat en l’esport inclusiu, va tirar endavant aquesta bona iniciativa amb el suport del club, de Down Catalunya i de l’estudi ZeroCatorze, que es va encarregar de confeccionar una samarreta especial per a l’ocasió.

LTCbiXTZAixí, l’1 d’Abril, el Gabriel va fer 90 kilòmetres en aquesta ruta solidària, anant des del centre de Barcelona fins a Tamarit en un total de 5 hores. Segons afirma ell mateix, va ser una experiència dura però molt satisfactòria, per tot el que hi havia darrere.

Des del club volem felicitar-lo i agrair-li aquesta iniciativa tan maca, que no fa més que sumar un gra de sorra més a tot el que està aportant el BUC a l’esport inclusiu amb els diferents actes ja realitzats i amb la feina de cada setmana. I ens serveix per seguir anunciant la 2a Jornada de Rugby Inclusiu que celebrarem el dia 30 d’abril a la Foixarda, que promet ser tot un èxit!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby