Partit 2ª Divisió Infantils BUC 42 – 0 Gotics

Aquest dissabte 16 de febrer es va disputar el partit de la segona divisió de la lliga d’Infantils entre el BUC i el Gotics. Duel amb connotacions especials per jugar dos equips que compartim el camp i per ser el primer partir sense en Germán Jimenez, delegat de l’equip, i Jorge Melguizo, jugador infantil, els dos de baixa per lesió. Des de aquí esperem la seva ràpida recuperació.

Des del primer moment els nostres jugadors van sortir molt concentrats i ficats en el partit. Al davant teniem un equip amb jugadors més fets de cos i anys però això no va ser cap problema per els nostres rugbiers. Un treball molt seriós de la delantera tant a les melees com als agrupaments o a les touches, amb el premi de dues marques pels seus membres. Uns tres quarts hàbils amb la pilota, mostrant unes maneres i gestos tècnics que manifesten el treball seriós dels seus entrenadors, uns placatges com cal, un punt de velocitat per trencar la defensa rival i quatre marques per acabar la feina. Totes les marques transformades. Total 42 punts resultat del treball de tot un equip.

Volem felicitar al Axel, Quim, Aitor, Genís, Míriam, Lluïs, Joan, Marco, Marçal, Adrià, Marc B., Aaron, Marc E., Miquel, Ferran, Adam i Francesc pel partit del dissabte. Aixó ens ha de donar moral pels següents partits.

Per últim felicitar als responsables tècnics del equip i de l’escola. Aquest dissabte vam jugar enfront d’uns quants veterans tant del nostre club com de la AVB. Vem rebre moltes felicitacions per el joc desplegat i “las maneras”. És el resultat d’uns quants anys de feina. També felicitar als responsables del tercer temps i als seguidors de l’equip.

Podeu trobar algunes fotografies adjuntes.

Pep Bada.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby