Les Panteres guanyen el Campionat de Catalunya de rugby a VII

Diumenge passat les nostres noies del sènior femení es van alçar amb el triomf del Campionat Autonòmic de rugby a VII, tancant així una temporada fantàstica amb el doblet de les competicions a XV i VII.

La tercera i última jornada del campionat a VII es va disputar al camp del GEIEG i va ser la decisiva per resoldre qui aixecaria finalment el títol.

Les buqueres no van començar tan bé com haguessin desitjat amb un empat 17-17 contra les Enginyeres. Però poc després, ho van saber arreglar al segon partit del dia contra l’Inef-Hospitalet amb un resultat favorable 60-0 que els hi donava el passe a la final contra el GEIEG. La final contra les gironines suposava un cara o creu per veure qui seria finalment l’equip guanyador de la competició. Un partit molt intens i emocionant que va acabar amb un 17-5 per les Panteres.

D’aquesta forma, amb el xiulet final del partit les buqueres es proclamaven campiones del sevens. Enhorabona panteres! Des del club, estem molt orgullosos i orgulloses de vosaltres i la gran temporada que heu fet!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby