Novetats: quotes i copagament mèdic

Benvolguts socis i sòcies,

Comença una nova temporada per tothom al club i arriba amb algunes novetats.

Primer de tot, volem desitjar una bona tornada de vacances a tothom, esperem que tot i el retorn a la rutina, estigueu contents de retrobar l’activitat habitual al club amb entrenaments, partits, escola, etc.

Com ja es va anunciar i aprovar en assembla, aquesta temporada ens veiem obligats a efectuar una petita pujada en l’import de les quotes dels jugadors i jugadores dels sèniors i categories de formació, provocada per l’augment del preu de l’assegurança mèdica. L’escola patirà una pujada encara més lleu i les seccions de Touch i Wheelchair seguiran amb la mateixa quota.

A més d’aquest augment en la quantitat fixa, la Federació Catalana de Rugby ha anunciat que a partir d’aquesta temporada, s’implanta un sistema de copagament en l’assistència mèdica a través de la mútua que proporciona la federació (Mútuacat).

Cada visita a urgències comportarà un pagament extraordinari de 20 € que correrà a càrrec del jugador accidentat. Cal especificar que no caldrà pagar aquest import si no es visita el servei d’urgències i es fa servir el “parte” de la mútua per demanar hora directament per l’especialista (traumatòleg, en la majoria dels casos). Aquí teniu les instruccions per trucar i posar en marxa el procés.

Cliqueu aquí per més informació sobre el funcionament i el protocol d’assistència.

Per últim, els jugadors i jugadores hauran de passar una revisió mèdica obligatòria per obtenir un certificat per a la pràctica del rugby abans del mes de desembre. Així que en tinguem més informació, us la detallarem.

 

Foto portada: Santy Gallo

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby