Nova Victòria del CadetNueva Victória del Cadete

Bon dia per jugar a Rugby. Ambient assolellat, amb petits intervals de núvol, però això no és una crònica del temps. Per això ja tenim a en Mauri.

Partit jugat amb una calor inusual en aquesta època, on es va demostrar que quan volem som autèntics jugadors de rugby.

Amb una actitud immillorable, obediència a les ordres de l’entrenador i jugant com un equip, es va saber lluitar tots junts defensat la samarreta com autèntics valents.

Poques coses es poden dir sobre el joc de l’equip, simplement que aquest esperit de lluita i superació es mantingui aquest dissabte a la visita d’un dels camps més complicats.

S’aconseguirà? Això depèn de cada jugador, amb el seu treball als entrenaments i la seva concentració al matx.

Buc o Mort!!!

Fitxa del partit:

 

Buen día para jugar en Rugby. Ambiente soleado, con pequeños intervalos nubosos, pero esto no es una crónica del tiempo. Para eso ya tenemos a en Mauri.

Partido jugado con un calor inusual en esta época, dónde se demostró que cuando queremos somos auténticos jugadores de rugby.

Con una actitud inmejorable, obediencia a las órdenes del entrenador y jugando como un equipo, se supo luchar todos juntos defendido la camiseta como auténticos valientes.

Pocas cosas se pueden decir sobre el juego del equipo, simplemente que este espíritu de lucha y superación se mantenga este sábado en la visita de uno de los campos más complicados.

Se logrará? Esto depende de cada jugador, con su trabajo en los entrenamientos y su concentración en el encuentro.

BUC o Mort!!!

Ficha del partido:

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby