Nova derrota a La Vila (57-0)

El BUC ha tornat a caure en la primera jornada de la segona volta contra un bon equip que va imposar la seva superioritat. L’equip viatjava amb un bon nombre de baixes, però va donar la cara en tot moment i va ser elogiat pel rival en acabar el matx, tot i la contundent derrota.

El BUC havia de realitzar un últim desplaçament aquesta temporada abans d’encarar la resta de la segona volta en què haurem de jugar tots els enfrontaments a casa que hem hagut de desplaçar fora per les obres que s’estan realitzant a la Foixarda. Entre les baixes per lesió i les laborals per impossibilitat de realitzar un viatge tan llarg, l’equip va haver de viatjar amb només 18 jugadors, 2 dels quals debutaven amb el sènior i a Divisió d’Honor B.

El partit ja no va començar gaire bé per als visitants, quan al minut 6 La Vila ja s’avançava amb una marca senzilla aprofitant una greu badada defensiva del BUC a la sortida d’un cop de càstig. A partir d’aquí, l’equip es va entonar una mica més i va anar resistint i intentant aprofitar les poques possessions per crear perill al rival, però La Vila va aprofitar la seva contundència en atac i les seves bones fases de joc per anar fent caure quatre marques més en contra abans del descans, quan el marcador indicava un 31-0 a favor de La Vila.

Els dos debutants Adam i Rufo amb el seu company de generació, el Miki.
Els dos debutants Adam i Rufo amb el seu company de generació, el Miki.

A la segona part, la tònica va ser la mateixa, el BUC va arribar a disposar d’algunes oportunitats molt clares d’aconseguir puntuar, arribant a disposar d’un cop de càstig a favor a 5 metres de la línia de marca rival, però no va ser capaç d’aprofitar-ho per inaugurar el seu marcador. En canvi, La Vila sí que va aconseguir ampliar el marcador amb quatre marques més, que van acabar deixant el definitiu 57-0 al marcador al final del partit. El BUC, però, no va abaixar els braços en cap moment i va seguir mossegant i lluitant fins l’últim minut.

La nota positiva del partit que cal destacar és la bona actuació dels dos jugadors sub21 que debutaven amb el sènior A i en aquesta complicada categoria: un gran paper del Rufo i l’Adam, que passen a engreixar l’extensa nòmina de joves jugadors del BUC que són el futur, però també el present del nostre club ja.

 

La Vila 57 – 0 BUC

Alineació: 1. Marc Rubio 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Gaby Pérez “Sr. X” 5. Ramon Salinas 6. Milton Alcaraz 7. Toni Fedelich 8. Roger Ferraté 9. Marc Fajarí 10. Miki Mas 11. Crístian Sánchez “Rati” 12. Josep M. Simon “Sultan” 13. Rubén Del Campo “Rufo” 14. Daryl Taduran 15. Pol Camprubí

Substituts: Roger Garcia, Unai Álvarez i Adam Matutano.

 

Crònica: Pol Camprubí // Foto: Pedro Marcet

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby