Nova derrota a la Teixonera (80-7)

El BUC ha sumat aquest cap de setmana una nova derrota en el seu particular derby contra la secció de rugby del FC Barcelona a la Teixonera amb un contundent marcador: 80-7.

El partit ja no va començar gaire bé per als homes del Puchy, que cap al minut 20 ja havien encaixat tres marques. Amb el 21-0, el BUC va aconseguir la seva única marca, obra del Sultan. Però a partir d’aquí es va acabar la reacció i el Barça va tornar a agafar més avantatge seguint sumant assajos, la majoria dels quals transformats pel seu obertura. Al descans, els blaugranes ja guanyaven per un clar 40-7 amb el punt bonus més que assegurat. Però a la segona part no van abaixar el ritme, ja que van aconseguir anotar la mateixa quantitat de punts. El BUC, tot i tenir alguna fase de joc bona, no va ser capaç de tornar a foradar la defensa local. En canvi, va cometre algunes errades de placatge i de desorganització defensiva que van permetre que el Barça anés sumant punts fins arribar al 80-7 final. Cap al final del partit hi va haver alguna enganxada que l’àrbitre va resoldre amb una targeta groga per a un jugador de cada equip.

Amb aquesta derrota, el BUC segueix a la cua de la classificació, ara ja en solitari amb 3 punts, ja que el València Tecnidex ha sumat un puntet aquesta jornada amb la seva derrota 16-13 a camp de L’Hospitalet i es posa amb 4 punts.

Alineació: 1. Sergi Coma 2. Nin Escrig 3. Marc Rubio 4. Ermengol Alemany 5. Jose Castellano 6. David Fernández 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone 9. Axel Borasino 10. Miki Mas 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Martí Argudo 14. Gerard Borràs 15. Josep Maria Simon “Sultan”

Substituts: Marc Coma, Unai Álvarez, Roger Ferrater, Pablo Paliwoda, Milton Alcaraz

Marca: Josep Maria Simon “Sultan”

Transformació: Josep Maria Simon “Sultan”

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby