Nou entrenador pel primer equip del BUC

Hem arribat al final de la temporada 2017-2018 i posem en marxa la nova temporada amb més il·lusió, més ganes i amb l’esperit i valors que sempre ha compartit el BUC. En els propers dies us comunicarem la planificació per la temporada 2018-2019.

D’entrada hem d’anunciar un nou comiat, el del nostre entrenador Xavi Carrasco. Volem agrair-li la seva tasca com a entrenador del primer equip sènior masculí, aquesta temporada que deixem, i desitjar-li el millor en el seu futur. El Xavi és un home de club que ha dedicat moltíssims anys al BUC, acabant per entrenar el primer equip, després de passar moltes etapes diferents al club. Sempre ha sabut transmetre la seva energia i temperament als seus equips, així com motivar els seus jugadors amb el seu punt de “tarro”. Acaba la seva primera temporada entrenant a Divisió d’Honor B amb un resultat força bo, sobretot en el tram final de temporada. Se’t trobarà a faltar, Xavi. Gràcies.

També podem anunciar dues noves incorporacions a l’staff tècnic del sènior masculí. El nou responsable del primer equip per la temporada 2018-2019 serà en Jordi “Yoldi” Sánchez. Després d’iniciar-se com entrenador a Divisió d’Honor B espanyola ja fa unes temporades a Poblenou, d’haver provat una experiència internacional a Costa Rica i d’haver passat pel Belenos asturià últimament, l’entrenador català torna al BUC on també havia militat com a jugador. Gràcies a aquesta trajectòria, estem segurs que podrà aportar al BUC tot el seu extens coneixement del nostre estimat esport.

L’acompanyarà en la seva tasca en Juan Sorriqueta com entrenador de davanters també del sènior masculí. L’entrenador argentí amb formació de preparador físic arriba a la banqueta negra després d’haver iniciat la seva carrera com entrenador en categories inferiors a Itàlia; però amb una dilatada experiència de jugador després de la seva llarga carrera com a professional a França, Itàlia i Anglaterra i havent acabat la seva etapa de jugador a St. Cugat.

Des de la direcció tècnica i la junta directiva estem desitjant començar la nova temporada per seguir consolidant i millorant la presència del primer equip a la segona millor competició de rugby de l’estat espanyol.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby