Millorant tot i la derrota (36-3)

Nova derrota del BUC, que segueix sense haver guanyat cap partit aquesta temporada. Aquesta vegada l’equip va perdre en un nou desplaçament a València per jugar contra Les Abelles. Els valencians es van imposar per 36-3 en el seu camp, però els homes del Puchy van realitzar un bon partit i van fer suar molt al rival, millorant molt la imatge de l’anterior jornada, tot i la derrota.

El BUC ja va començar molt millor que en els anteriors desplaçaments a la capital del Túria, arribant a València amb un horari millor per a realitzar l’àpat previ al matx, les activacions i l’escalfament, abans de començar a jugar.

Només començar el partit ja es va veure que l’equip havia sortit entonat al camp. Com era d’esperar, va tocar defensar sobretot, però van demostrar haver entrat al partit amb el cap al seu lloc i les idees clares. Així doncs, tot i desaprofitar les poques possessions que es van tenir a l’inici amb algun error, es va defensar amb intensitat i pressionant al rival que va haver de suar per anotar la primera marca. Durant el primer temps també es va aconseguir jugar a camp rival i portar cert perill a la 22 rival, així va ser com es van aconseguir els únics tres punts del matx, amb un cop de càstig que va transformar el Sultan. Però tot i la bona defensa, Les Abelles tenia un equip molt potent i amb molt de pes en quasi totes les seves línies i va acabar anotant 3 marques abans del descans. Així, el marcador a la mitja part era de 17-3.

A la segona part va seguir la mateixa dinàmica que a la primera, els locals atacant amb força i el BUC defensant amb fermesa, però pagant els pocs error comesos amb punts en contra. El joc en atac, però, va millorar en aquest segon temps, i van aconseguir acostar-se amb molt de perill a la zona de marca rival en diverses ocasions. Desgraciadament, les dues ocasions més clares que va tenir l’equip, després de dos grans atacs col·lectius, van acabar amb cops de càstig en contra. Tot i que l’equip no va abaixar els braços en cap moment, Les Abelles va aconseguir anotar tres marques més al llarg de tot el segon temps, deixant el marcador final en un 36-3, que no deixa contents els jugadors i entrenador del BUC, però sí més satisfets amb la imatge donada al camp, que va ser força millor que la de partits anteriors, tot i les moltes baixes.

El BUC segueix sent el cuer del grup i més després de la victòria del València Tecnidex, que va donar la sorpresa d’aquesta jornada derrotant el Barça també a la capital valenciana. Caldrà aprendre a aprofitar més les possessions i els bons atacs que té l’equip per anotar punts i no fallar en el pròxim enfrontament, el proper diumenge 22 a les 12h al camp del CN Poble Nou, un rival directe.

Alineació: 1. Señor X 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Eremengol Alemany 5. Diego Prubner 6. Roger Ferraté 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone 9. Axel Borasino 10. Miki Mas 11. Maties Minguella 12. Josep M. Simón “Sultan” 13. Marc Coma 14. Daryl Taduran 15. Gerard Borràs

Substituts: Roger Garcia, Marc Fajarí, Fabien Kuypers, Pierre Layré-Cassou

Marques:

Cops de càstig: Josep M. Simon “Sultan” (1)

Record pel company lesionat Alejandro Chamero abans del partit, igual que el de fa unes setmanes per Richard Cottrel.
Record pel company lesionat Alejandro Chamero abans del partit, igual que el de fa unes setmanes per Richard Cottrel.

Crònica: Pol Camprubí / Foto portada: Paco Gozálbez

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby