Més retorns de casa

Sembla que el retorn d’alguns ex membres de l’equip, tant al cos tècnic com a la plantilla, està animant a altres cares conegudes del club a tornar a incorporar-se al BUC després d’un temps d’absència. El que ha confirmat el seu retorn al primer equip del BUC ara és l’Àlex Zubero, que tornarà a unir-se al seu germà bessó, Xavi, que ja va anunciar el seu retorn fa uns dies.

El polivalent jugador barceloní de 30 anys, format a les categories inferiors del CN Montjuïc i del BUC, torna al club després d’un any de descans del rugby de competició. Tot i començar la seva carrera com a davanter (fent de talonador i de tercera línia), ja fa anys que va passar a jugar darrere, ocupant pràcticament totes les posicions de la línia, però principalment les de centre i arrier. L’Àlex torna per aportar la seva qualitat i experiència a la línia de tres quarts negra, com ja ha fet durant molts anys. Amb moltíssim experiència a Divisió d’Honor B i havent estat internacional amb la selecció espanyola en categories inferiors, va arribar a ser capità del primer equip del BUC fa unes temporades i ara segur que podrà tornar a sumar el seu lideratge a l’equip.

L’acompanyen en el seu retorn, Alejandro Lafflitto i Gosta Borasino, dos jugadors de la mateixa generació que també van formar-se entre el Montju i el BUC, però que havien deixat de jugar les darreres temporades per diferents motius. L’Alejandro, argentí de 30 anys, pot jugar tant a la tercera línia com als centres, més acostumat a la tres quarts actualment; i el Gosta, barceloní també de 30 anys, juga de flànker i s’unirà a la tercera línia del BUC. Tots dos tornen amb ganes i il·lusió per unir-se a un projecte cada cop més engrescador.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby