Mals resultats per tots els equips

Ha estat un mal cap de setmana pels diferents equips, que van perdre els seus respectius partits. El sènior va caure en el partit amistós contra una UES “B” molt superior tan en l’aspecte físic com de joc, per 7-59. L’assaig local va ser obra d’Álex Zubero cap al minut 30 de la primera part, quan els santboians ja havien obert avantatge al marcador.
La veritat es que el BUC va anar sempre a remolc d’una UES “B” molt superior físicament. Van haver molts problemes en la fase estàtica – l’equip tenia baixes importants a la segona línea -, tant en touche com en melé, el que va fer que l’equip no disposes de pilotes en atac. I en defensa, els davanters van tenir molts problemes per controlar els mauls de la Santboiana, i la tres quarts va intentar contenir els atacs visitants en la zona central, la qual cosa va generar forats per les ales ben aprofitats pel rival, que desbordà la nostra línea en nombroses ocasions.
En la vesant positiva, podem dir que l’equip no li va perdre la cara al partit i l’actitud, tot i la diferència en el marcador, va ser sempre d’intentar fer front al contrari. Cal segui incidint en la defensa i la preparació física, de cara a l’estrena a la Lliga contra l’Eivissa RC. Aquest van ser els jugadors del BUC el passat cap de setmana:
BUC: 1. Conesa, 2. Nin (C), 3. Carlos; 4. Gosta, 5. Leo; 6. Toni, 7. Koco, 8. Sergi; 9. Xavi Zubero, 10. Álex Zubero; 11. Pol, 12. Pablo Rey, 13. Gerard, 14. Xabi Sáez, 15. Raimon. Suplents: 16. Marc Rubio, 17. Pablo Lucero, 18. Merchan, 19. David Fernández, 20. Marc Fajarin, 21. Rati, 22. Pier. Entrenador: Jordi Puigvert.
Pel que fa a les categories inferiors, els diferents equips van perdre els seus respectius partits en el desplaçament a Sitges. Només l’equip cadet va tenir opcions d’aconseguir la victòria davant un CR Sitges que des de fa uns anys treballa molt bé el rugby base. Molts ànims a tots els nois de la pedrera, cal seguir treballant i els resultats arribaran.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby