Mals resultats aquest cap de setmana

BUC 20-31 València Rugby

Bon partit el que es va viure dissabte a la Foixarda i emocionant fins el final pràcticament. El València es va acabar enduent una victòria amb bonus i deixant sense res el BUC, que, tot i el resultat, no va fer gens mal partit. De fet, els de negre van realitzar una bona primera part, dominant la possessió de la pilota gran part del temps i en camp contrari. Així, l’equip local era el primer en avançar-se al marcador amb una marca d’Arti Kovalenko que va aprofitar una puntada a seguir amb certa fortuna i després d’esquivar dos rivals va entrar sol a la zona de marca. Ell mateix transformava i posava el marcador 7-0. El València va aconseguir empatar poc després en una de les poques oportunitats que va tenir en la primera part. El seu obertura es va filtrar entre una defensa rival massa permissiva i va anotar sota pals. Arti Kovalenko va tornar a posar els locals per davant 10-7 abans del descans amb un cop de càstig transformat, però tot i així el BUC marxava al descans amb un marcador massa curt pel que s’havia vist al camp.

buc_valencia_darylDesprés del descans, el València va reaccionar i va passar a dominar el joc en moltes fases del segon temps. Els visitants van saber aprofitar la seva potent davantera per anotar un assaig després d’un bon maul i un altre en una bona combinació de la seva línia i així donaven la volta al marcador, deixant-lo 10-19. El BUC no va abaixar els braços i va tornar a acostar-se amb una marca de Juan Pistone després d’un maul que va transformar Xavi Zubero, posant-se 17-19. Però quan semblava que podia arribar la remuntada dels de negre, el València va aconseguir el seu quart assaig (i bonus) després d’un altre maul: 17-26. El BUC no ho va deixar d’intentar en cap moment i semblava que al menys s’enduria el bonus defensiu quan Xavi Zubero va anotar un cop de càstig que els posava a 6 punts a pocs minuts del final: 20-26; però el València encara va aconseguir una cinquena marca en una escapada després d’un mal contraatac del BUC, posant el definitiu 20-31 al marcador.

Nova derrota d’un BUC que es queda sense premi després d’un bon partit i el València aprofita la victòria i el bonus per consolidar-se en la quarta plaça.

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Ermengol Alemany 5. Gaby Pérez “Sr. X” 6. Adam Matutano 7. Toni Fedelich 8. Juan Pistone 9. Alejandro Chamero 10. Xavi Zubero 11. Daryl Taduran 12. Alejandro Lafflitto 13. Raimon Jorba 14. Jordi Padró 15. Arti Kovalenko

Suplents: Guillem Torró, Alejandro Perozo, Adrià Batlle, Gerard Borràs i Arnau Martínez.

2 Marques: Arti Kovalenko i Juan Pistone.

2 Transformacions: Arti Kovalenko i Xavi Zubero.

2 Cops de càstig: Arti Kovalenko i Xavi Zubero.

fcbb_bucb

Barça B 54-5 BUC B

Alineació: 1. Ángel Viudez 2. David Pagan 3. Viteri 4. Jose Castellano 5. Jan Gustems 6. Juan Diego Vargas 7. Nil Guasch 8. Víctor Tarifa 9. Pau Güell 10. Fernando Fernández 11. Willy Vidal 12. Paco Coma 13. Maties Minguella 14. Marc “Cayu” Cayuela 15. Adrià Beneria

Suplents: Marc Fajarí, Jorge Couso, Pierre Layré-Cassou, Albert “Fletxa”, Juan Pablo Salcedo, Jon i Jordi Coma.

1 Marca: Paco Coma.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby