Mal Final (CRAT Coruña 36-7 BUC)Mal Final (CRAT Coruña 36-7 BUC)

En un partit jugat en un camp immillorable, on l’únic handicap era un plugim inconstant que feia molt relliscosa la pilota, els homes del BUC van acomiadar la lliga regular amb un mal partit davant d’un CRAT força reforçat respecte la primera volta i la promoció de l’any passat.

El CRAT va sortir amb molta força contra un BUC molt adormit i irreconeixible que es mostrava molt poc agressiu i facilitava molt la vida a uns rivals que es van créixer davant la poca contundència del seu joc.

A la mitja part el marcador reflexava un clar 24-0, on es feia palesa la superioritat dels locals que només van patir en melé.

A la segona part, els barcelonins van reaccionar amb una marca sota pals després de tres fases posteriors a un cop de càstig i d’haver tingut tancat al CRAT 20 minuts al seu camp.

Tot i així, la falta de recanvis, el cansansi físic i dues expulsions els van passar factura i encara van encaixar dos assajos més a les acaballes del partit.

Com va dir el Putxy, en partits intrascendents com aquest, el BUC guanyés o perdés quedava en la novena plaça del seu grup, fet que l’obliga a jugar una promoció per evitar el descens, venç qui té més ganes de guanyar.

I el BUC lluitador, sacrificat i desesperant pel rival de les últimes jornades només va existir durant 20 minuts.

Ara cal reflexionar sobre la voluntat de seguir amb la linia ascendent que es portava o seguir amb la dinàmica d’aquesta setmana, amb baixa participació als entrenaments i poca predisposició a viatjar.

Fins al 5 de maig, on es jugarà l’anada de la fase de descens queden 4 setmanes de dura preparació o de relaxació, segona la voluntat de cadascú.

Com a sènior, crec que tenim la responsabilitat moral de treballar amb qualitat i intensitat durant el pròxim mes per deixar al club en la categoria que per història i bon que fer en categories inferiors mereix estar.

Acomiadar al Aitor Figueruelo que jugava el seu, possiblement, últim partit amb el sènior del BUC perquè marxa a Nova Zelanda a complir un somni i viure una experiència que li desitgem meravellosa.

Alineació:

1-Albert Conesa, 2-Nin Escrigh (C), 3-Gabi Montes, 4-Ermengol Alemany, 5-Gabi Pérez, 6-David Fernández, 7-Xabier Murciano, 8-Juan Pistone, 9-Aitor Figueruelo, 10-Martín Parodi, 11-Daryl Tanduran, 12-Matias Roura, 13-Àlex Zubero, 14-Gerard Borràs, 15-Josep Mª Simón.

16-Marc Rubio (min.60 pel 7), 17-Sergi Fontàs (min. 65 pel 14), 18-Carlos Orellosa (Tocat, no va jugar per prevenir possibles complicacions).

Entrenador: Jordi Puigverd / Delegat: Manel Gomis / Fisio: Andreu González “Speedy”

En un partido jugado en un campo inmejorable, dónde el único handicap era una llovizna inconstante que hacía muy resbaladiza la pelota, los hombres del BUC despidieron la liga regular con un mal partido ante un CRAT bastante reforzado respecto a la primera vuelta y la promoción del año pasado.

El CRAT salió con mucha fuerza contra un BUC muy dormido y irreconocible que se mostraba muy poco agresivo y facilitaba mucho la vida a unos rivales que se crecieron ante la poca contundencia de su juego.

En la media parte el marcador reflejaba un claro 24-0, dónde se hacía patente la superioridad de los locales que sólo sufrieron en melé.

En la segunda parte, los barceloneses reaccionaron con una marca bajo palos tras tres fases posteriores a un golpe de castigo y de haber tenido cerrado al CRAT 20 minutos en su campo.

Sin embargo, la falta de repuestos, el cansancio físico y dos expulsiones les pasaron factura y aún encajaron dos ensayos más en las postrimerías del partido.

Como dijo el Putxy, en partidos intrascendentes como éste, el BUC ganara o perdiera quedaba en la novena plaza de su grupo, lo que le obliga a jugar una promoción para evitar el descenso, vence quien tiene más ganas de ganar.

Y el BUC luchador, sacrificado y desesperante para el rival de las últimas jornadas sólo existió durante 20 minutos.

Ahora hay que reflexionar sobre la voluntad de seguir con la línea ascendente que se llevaba o seguir con la dinámica de esta semana, con baja participación en los entrenamientos y poca predisposición a viajar.

Hasta el 5 de mayo, dónde se jugará la ida de la fase de descenso quedan 4 semanas de dura preparación o de relajación, según la voluntad de cada uno.

Cómo senior, creo que tenemos la responsabilidad moral de trabajar con calidad e intensidad durante el próximo mes para dejar al club en la categoría que por historia y buen que hacer en categorías inferiores merece estar.

Despedir a Aitor Figueruelo que jugaba su, posiblemente, último partido con el senior del BUC porqué se va a Nueva Zelanda a cumplir un sueño y vivir una experiencia que le deseamos maravillosa.

Alineación:

1-Albert Conesa, 2-Nin Escrigh (C), 3-Gabi Montes, 4-Ermengol Alemany, 5-Gabi Pérez, 6-David Fernández, 7-Xabier Murciano, 8-Juan Pistone, 9-Aitor Figueruelo, 10 – Martín Parodi, 11-Daryl Tanduran, 12-Matias Roura, 13-Àlex Zubero, 14-Gerard Borràs, 15-Josep Mª Simón.

16-Marc Rubio (min.60 por 7), 17-Sergi Fontàs (min. 65 por 14), 18-Carlos Orellosa (Tocado, no jugó para prevenir posibles complicaciones).

Entrenador: Jordi Puigverd / Delegado: Manel Gomis / Fisio: Andreu González “Speedy”

Partners

Contacte

Horaris:
Dilluns, dimecres i divendres de 16:00 a 21:00
Dimarts, dijous i dissabtes de 10:00 a 14:00

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby