Les Panteres a la final

BUC 39 – 0 CNPN SEMIFINAL DHC FEMENINA

El desembre despertava interessant a Barcelona. Els playoffs de la Divisió d’Honor Catalana Femenina començaven i mentre a la Guinardera s’hi veien les cares el Sant Cugat i el Gòtics, a la Foixarda jugaven les noies del BUC i les del Poble Nou.
Els nervis estaven presents, doncs no només estava en joc el bitllet a la final, sinó que el partit es retransmetia en directe per la pàgina web de xala.cat.
A les 12.30h sonava el xiulet inicial a Montjuïc, era l’equip local el que prenia iniciativa i guanyava territori deixant a les visitants més de 20 minuts a la seva pròpia zona de 22. Però les marques no arribaven i els forts impactes passaven factura tan per un equip com per l’altre.
Les de negre insistien, però la defensa de les blaves castigava i no deixava passar.
Al minut 27 Victoria Ramos, que havia ingressat per lesió de Francisca Ramírez, veia el forat a peu de ruck i s’hi llençava per encetar el marcador (5-0).
La segona part va ser la decisiva, a tan sols 7 minuts de començar, Maria Espada amagava una passada i trencava la línia de les de blau fent una fantàstica jugada individual que posava el marcador 12-0 (Aina Trabado transformava).
A partir d’allà, la tònica del partit va canviar. Només 4 minuts més tard Júlia Trabado apujava el marcador a 17-0, i passats 4 minuts més era Andrea Figueras qui s’escapava per la banda a gran velocitat dos cops seguits, fins a posar el marcador a 29-0 (Aina Trabado transformava una d’elles).
Un cop de càstig ràpid i obert fins la punta al minut 75 feia que Mireya Falcato creués la línia d’assaig (34-0), i per rematar la feina ben feta, l’arrière Marta Sangüesa trencava la línia amb una potència imparable i entrava a la zona de marca per deixar el resultat final de 39-0.
Partit molt intens i molt cansat, on CNPN va veure ràpidament frustrats els seus intents d’avançar i va defensar la seva zona de marca amb una força admirable, i guanyat per jugades col·lectives, lectura del joc i varies fases encadenades permet a les Panteres arribar un any més a la final, que es disputarà el dia 15/12 a les 12.30h a la Foixarda contra les del Vallès. Per altra banda el 3r-4rt lloc els disputaran les de Poble Nou i Gòtics.

📷: Edu Rois – http://www.edurois.com/
(les fotos utilitzades son amb permís de l’autor)

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby