L’equip sènior s’estrena amb victoria davant Eivissa RC (35-39)

Xavi Zubero i Toni Fedelich en acció defensiva
(foto: V. MARÍ, Diario de Ibiza)
El BUC va endur-se la victòria al partit que obria la temporada 2011-12, al guanyar a casa del Eivissa RC per 35-39. Així, l’equip sènior suma cinc punts gràcies al bonus ofensiu i es col•loca a la part alta de la classificació, empatat a punts amb el seu pròxim rival, el RC Sant Cugat, que el diumenge passat va guanyar amb claredat al seu estadi a la UES “B” (47-14).
L’equip arribava amb dubtes, després de la marxa de molts jugadors després del descens de categoria, el canvi en l’staff tècnic, els pocs partits de pretemporada i el mal resultat en el darrer test contra la Santboiana. Com a novetats, el retorn de Juan Pistone després de molts mesos lesionat, l’estrena de la capitania per part de Nin Escrig en partit oficial i el debut a la banqueta de Jordi Puigvert en el seu retorn al Club.

Tot i el cansament provocat pel viatge, els nois del sènior van sortir concentrats i ràpidament van posar-se per davant al marcador. Però els locals, que debutaven a Primera Nacional, no van abaixar els braços i van saber mantenir-se en el partit gràcies a les nostres errades i, sobre tot, a l’efectivitat del seu mig d’obertura en els cops de càstig a pals. Així tot i anotar amb fluïdesa, el BUC no va ser capaç d’obrir escletxa al marcador en cap moment. Aquest cop si, a diferència del cap de setmana anterior, la davantera va ser capaç de proporcionar pilotes a la línea de tres quarts, liderada dissabte per Richard Cottrell: les melés i les touches pròpies es van guanyar amb solvència i encara es va posar en dificultat la conquesta de la pilota per part de l’equip local. A tot això se li ha de sumar el gran treball dels vuit de davant en el maul, que va portar de corcoll a la defensa rival i l’encert de cara a pals de Xavi Zubero.
Amb tot això, l’Eivissa RC va conservar les opcions fins al final gràcies a l’encert de la seva tres quarts, però el BUC va ser capaç de mantenir el cap fred i aguantar l’empenta local, el que li suposà sumar els primers punts a la classificació.
BUC: 1. Albert Conesa, 2. Nin Escrig (c), 3. Carlos; 4. Ermengol Alemany, 5. Juan Porras; 6. David Fernández, 7. Toni Fedelich, 8. Juan Pistone; 9. Xavi Zubero, 10. Richard Cottrell; 11. Gerard Borràs, 12. Pablo Rey, 13. Álex Zubero, 14. Pol Camprubí, 15. Raimon Jorba. Suplents: 16. Leo, 17. Gosta Borasino, 18. Sergi Calzada, 19. Didac Gómez, 20. Fedz, 21. Marc Fajarin, 22. Ander. Entrenadors: Jordi Puigvert i Dani Ripol.
El proper partit de l’equip sènior serà el proper dissabte 22 a les 16.30h. contra el RC Sant Cugat a la Foixarda, com a prèvia del derbi que jugarà l’equip juvenil contra el Gòtics RC. Us esperem per donar suport a l’equip!
Podeu llegir la crònica escrita al Diario de Ibiza fent click aquí.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby