La FER premia la trajectòria del BUCLa FER premia la trayectória del BUC

Durant el “Congreso Nacional de Rugby” organitzat per la Federació Española de Rugby (FER), l’il·lustríssim president de la mateixa, Javier González Cancho, va fer entrega al nostre club d’una placa de reconeixent a la seva trajectòria dins del món de l’ovalada.

Reconeixement que només dos altres clubs històrics del nostre estat com són el CR Arquitectura de Madrid i l’Unió Esportiva Santboiana de Santboi posseeixen.

Això omple d’orgull a tots els estaments del club i ens empenta a seguir treballant per mantenir-lo en la primera línia del rugby estatal, com històricament tenim el deure de fer.

El club, fundat el 1929, és el club més veterà de Barcelona i gaudeix d’un immillorable moment esportiu i social.

A la Foto, de dreta a esquerra,  el president del COE, Alejandro Blanco, el president de la Federació Espanyola, Javier González Cancho, l’expresident del BUC i ara encarregat de les relacions institucionals, Jordi Saladich i l’actual president del BUC Hugo Fernández Llort.

Durante el “Congreso Nacional de Rugby” organizado por la Federación Española de Rugby (FER), el ilustrísimo presidente de la misma, Javier González Cancho, hizo entrega a nuestro club de una placa de reconocimiento a su trayectoria dentro del mundo de la ovalada.

Reconocimiento que sólo otros dos clubes históricos de nuestro estado como son el CR Arquitectura de Madrid y el Unió Esportiva Santboiana de Santboi poseen.

Esto llena de orgullo a todos los estamentos del club y nos empuja a seguir trabajando para mantenerlo en la primera línea del rugby estatal, como históricamente tenemos el deber de hacer.

El club, fundado en 1929, es el club más veterano de Barcelona y disfruta de un inmejorable momento deportivo y social.

En la Foto, de derecha a izquierda, el presidente del COE, Alejandro Blanco, el presidente de la Federación Española, Javier González Cancho, el ex presidente del BUC y ahora encargado de las relaciones institucionales, Jordi Saladich y el actual presidente del BUC Hugo Fernández Llort.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby