Jordi Puigvert, content per la victòria en un “partit molt difícil”.

Després de l’estrena amb victòria de l’equip sènior, hem preguntat al seu entrenador, Jordi Puigvert, sobre el partit i la temporada que acaba de començar.

El nou entrenador del BUC es de l’opinió que “el partit era molt difícil, primer pel horari, ja que els jugadors no varen poder descansar el suficient. Tampoc coneixíem gaire bé res d’aquest equip, només que tenien una gran il•lusió per debutar a la nova categoria i a més era el nostre primer partit, que arribava després de només dos amistosos. No estàvem rodats”.

Quan li hem preguntat pel millor i el pitjor del joc contra Eivissa RC, en Puchi ha contestat que “el millor, el resultat. Guanyar amb bonus es important. També l’actitud dels jugadors de lluitar fins al final i el seu compromís envers l’equip. La davantera va jugar algunes fases prou bé dominant la davantera contraria en diferents fases. El pitjor va ser no “matar” el partit i donar la oportunitat al contrari mitjançant cops de càstig. Tenien alguns jugadors que eren bastant desequilibrants, però no va ser suficient perquè en aquest esport es juguen 15 i no dos o tres”. Com a conclusió, però, l’entrenador del sènior es mostra optimista a la vegada que autocrític: “la conclusió es molt positiva, però hem de treballar per seguir millorant. Podem jugar millor”.

Respecte als objectius de la temporada, el nostre entrenador ha declarat que cal anar partit a partit: “Els nostre objectius per la temporada son els 16 partits que hem de jugar. Els lluitarem al màxim i intentarem competir al màxim del nostre nivell, que no és dolent. Després de la primera volta revisarem entre tots l’objectiu final. Tot dependrà dels resultats de la primera volta”.

I per acabar, respecte a les seves impressions sobre l’equip després de les primeres setmanes de treball amb el grup, s’ha declarat satisfet amb la feina i els jugadors: “Es un gran equip amb jugadors de molta qualitat, combinat amb jugadors amb molt compromís i tots ells amb ganes de competir i il•lusionats. Estic molt content amb l’actitud dels jugadors als entrenaments i als partits, segur que aquest any desfruitarem amb el nostre rugby”.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby