I Campionat d’Espanya de Wheelchair Rugby

[Font: Diari de la discapacitat]

Les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona acolliran els propers 4 i 5 de febrer el primer Campionat d’Espanya de clubs de rugby en cadira de rodes (wheelchair rugby) organitzat per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF), la Federació Catalana d’esports de Persones amb Discapacitat i el BUC.

Els equips participants al primer Campionat d’Espanya són el CAI Deporte Adaptado de Saragossa, Toros FLM (Fundación Lesionados Medular) de Madrid i el gran favorit per la victòria final, el BUC (Barcelona Universitari Club). Aquesta és la primera edició del Campionat d’Espanya per clubs. El format del torneig serà un enfrontament de tots els equips participants entre ells i el guanyador serà el que més partits guanyats acumuli.

Per a David Campón, coordinador nacional del rugby en cadira de rodes (i entrenador de la secció del BUC), “aquest campionat representa un pas més en el desenvolupament d’aquesta disciplina esportiva ja que fa solament quatre anys que es practica a Espanya. A partir d’ara es disputaran cada temporada un Campionat d’Espanya d’autonomies i un altre de clubs”.

Wheelchair_Campeonato

Paral·lelament a aquesta competició es durà a terme un curs nacional d’àrbitres de rugby en cadira de rodes obert a totes aquelles persones que vulguin arbitrar els partits organitzats tant per les federacions autonòmiques com per la FEDDF. El curs, que també està organitzat per les mateixes entitats que faran possible el Campionat d’Espanya de clubs, serà impartit per l’àrbitre Internacional de la IWRF, Claudia Rota.

 

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby