Homenatge a Josep Gallardo

Finalment, després de l’aplaçament del mes de novembre degut per la mala climatologia, aquest diumenge dia 29 de gener es celebraran els actes d’homenatge a Josep Gallardo, mític cuidador del camp de la Foixarda, amb motiu de la seva juvilació.
El matí començarà amb el partit amistós entre els dos segons equips del BUC i del RC Gòtics, en el que serà l’estrena en el derbi del nanos del BUC “B”. Després de la seva victòria en la estrena oficial, de ben segur que els nois d’en Roger Ferrater estaran desitjant tornar a vestir-se de curt i jugar, aquest cop amb un rival de més entitat i que sempre es creix quan juga contra el BUC.
Tot just després, els veterans del RC Cornellà, el RC Gótics i el BUC disputaran un triangular amistós,  on es podrà veure sobre la gespa de la Foixarda a velles glories – i no tan velles – de tres dels clubs de més tradició de Catalunya. Aquest triangular servirà com a cloenda dels actes d’homenatge a en Gallardo, després de tota una vida dedicada al rugby des d’una vesant poc coneguda però imprescindible. No cal dir que es cel·lebrarà un tercer temps a l’alçada de l’ocasió, on tots els que vingueu a passar un matí de diumenge i rugby a la Foixarda esteu convidats. Us esperem a tots! 

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby