Homenatge a Gallardo, estrena de BUC “B” i Mo-Tercer Temps a la Foixarda

Tal i com us varem anunciar ahir, tot i no haver lliga aquest cap de setmana, la Foixarda viurà un  dissabte ple de rugby i bigotis en el que els dos clubs de la muntanya de Montjuich retran un merescut homenatge a Josep Gallardo, el mític cuidador del camp, amb motiu de la seva jubilació.
A les 16.00 h., el BUC “B” disputarà un partit amistós contra el segon equip del RC Gòtics. Així, els nois entrenats per Roger Ferraté debutaran en un derbi després de dos mesos d’entrenaments, juntament amb els jugadors del sènior que menys minuts han disposat en el que portem de temporada. Després, a les 17.30h., els veterans del BUC i del Gòtics jugaran el seu partit, on es podran veure de nou sobre la gespa de la Foixarda a llegendes d’ambdós clubs.
El punt i final d’aquesta tarda de rugby serà el Mo-Tercer Temps organitzat pel BUC, amb preus populars pels espectadors i on els diners que es recaptin seran donats a la iniciativa Movember. D’aquesta manera el Club intentarà col·laborar amb aquesta iniciativa no només deixant-se créixer el bigoti, si no també aportant les donacions de tots els socis i aficionats. Així que us esperem a tots i a totes per viure una gran tarda de rugby a la Foixarda.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby