GRAND PRIX TOUR WHEELCHAIR RUGBY MILAN

La secció de rugby en cadira de rodes del  BUC que recentment va ser presentada en societat, el passat dissabte 31 d’octubre, va viatjar a la ciutat italiana de Milà per participar al Grand Prix Tour de rugby en cadira de rodes que la federació italiana organitza aquesta temporada per treballar el desenvolupament d’aquest esport. Cinc jugadors (Carlos Fernández, Jorge Pastor, Sergi Escobar, Oriol Lluís i Ilian Rodrigo) i els dos tècnics de l’equip (David Campón i Paula Murillo) van participar en un format de campionat en el qual esportistes de diferents ciutat italianes i els esportistes catalans van ser barrejats creant quatre equips amb nivells equitatius per afavorir la competició. Aquest Grand Prix Tour es durà a terme un cop al mes en diferents localitats italianes i el BUC alternarà les jornades del Grand Prix amb altres campionats.

Aquest format de competició es fa per afavorir el desenvolupament dels esportistes i el propi esport ja que hi ha ciutats que no tenen un número suficient de jugadors per afrontar una competició de lliga regular. Això afavoreix que cada mes es puguin reunir per jugar partits de caire competitiu, però on la prioritat és la formació de l’esportista i no el resultat.

wheelch_milan2

Va ser un cap de setmana amb aroma 100% rugby on els jugadors del BUC van poder enfrontar-se a jugadors de diferents nivells, entre ells,  els integrants de la selecció Italiana de rugby en cadira de rodes. Les sensacions generals van  ser molt positives, van poder posar-se a prova i competir amb intensitat, guanyar experiència, veure altres formes de treballar adaptant-se a elles, etc.

En línies generals, els jugadors van deixar molt bones sensacions. Els conceptes bàsics del joc s’estan assolint amb seguretat, la qual cosa va quedar palesa en el campionat. La secció avança i continua creixent, tot i que el camí és molt llarg, la bona feina comença a ser visible i això es nota a la pista.

L’equip continuarà treballant de cara a les properes jornades de competició italiana i alternarà els mesos de competició amb altres tornejos importants en els quals també competirà. La temporada serà llarga i encara queda molt per acabar.

wheelch_milan1

Text: David Campón

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby