Gràcies a tots !!

     Ahir vàrem tancar la 2ona edició del torneig “Rugby solidari fins el moll de l’os”.
 
     Va ser un èxit de organitzatció i participació. L’objectiu de la jornada es va cumplir. Diverses persones del club van ser felicitades tant per la inciativa com per la organització de l’acte. Diferents entitats van recolzar-nos i ens van encoratjar a seguir endavant i consolidar-lo a la ciutat de Barcelona.
 
     Aquesta era la importància d’aquesta edició. Una segona edició ja dóna continuitat a la iniciativa i que per tant no es tracta de “una flor d’estiu”. El Torneig és una feina altruista, solidària i a favor de gent que ho necessita. Entre tots, aconseguim millorar ni que sigui una mica aquest món.

     Des del BUC volem donar les gràcies a tantes i tantes persones que van col.laborar-hi. Molts granets de sorra fan una platja. Amb la feina sumada de tots els voluntaris i voluntàries, les coses van anar funcionant i van aconsseguir que fós un èxit. Això anima, engresca, encoratja a seguir treballant per a l’entitat. Moltes gràcies a tots.

     També volem donar les gràcies a les empreses i entitats col.laboradores que han donat una empenta important i que d’alguna manera creuen en el projecte que ara ja sabem que és una realitat sòlida. Com no, agraïr el suport de la Fundació Josep Carreras qui, depositant la confiança en nosaltres, creu que serem capaços de fer un bona feina. 

     Finalment un agraiment a tots els equips, entrenadors, delegats i familiars que ens han visitat i que amb la seva col.laboració van aconsseguir que tot funcionés.

     Un engranatge pot ser tan sols una peca metàl.lica. Un quants bén posats i en marxa poden arribar a ser una potent maquinària. Això és el que ahir varem viure tots plegats a La Foixarda.

     MOLTES GRÀCIES A TOTS

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby