Festa final de temporada

Hola a tothom

Desprès del campionat d’Espanya sóm la quarta escola a nivell Estatal, mirant els resultats obtinguts acabarem aquesta temporada amb mes il·lusió que mai i amb moltes ganes de tornar a competir l’any que be.

Des de la directiva del Club felicitem a tots els equips de l’escola i esperem veure als nens personalment aquest dissabte per felicitar-los.

Us recordem que el dissabte tenim la Festa Fi de Temporada. Amb aquesta festa farem un torneig de rugbi a 7 amb equips de 10 formats per jugadors de totes les categories i també amics i familiars que vulgueu participar de la festa, els pares també poden portar la bossa. Cada equip agafarà el nom de una Selecció. A mesura que neu arribant per participar presenteu-vos al Sr Hugo Fernandez.

Enguany es lliurarà una samarreta per a tots els jugadors de la escola i ens farem una foto amb totes les copes guanyades aquest any on ens aompañarà un responsable de l’empresa ARS Pirotecnica, en agraïment al patroci de l’Escola del BUC.

Per dinar farem la tradicional menjar per despedir la Foixarda fins la temporada que bé, i seguidament el partit d’ascens a Primera Divisó on el Bahia RC de Mallorca haurà de remuntar 36 punts, cosa que el nostre primer equip no ho permitira.

Per finalitzar la festa hem fet una activitat per animar a tots aquells jugdors del BUC de la quinta dels 62 en amunt per celebrar un partit entre els jugadors de l’INEFC i jugadors del BUC. Us detallo horari:

10:30 Festa fi de temporada
12:30 Foto amb ARS Pirotecnica
13:30 Costellada fi de temporada (si voleu podeu portar algun primer plat o postre)
16:00 Paritt BUC – BAHIA RC
17:30 Partit de veterans BUC 60 – INEFC

Una abraçada
Raimon Jorba
Telf 605287209

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby