Festa d’inici de temporada 2007-2008

Aquest dissabte tots els socis i simpatitzants del BUC hem viscut una gran jornada al voltant del nostre esport.
Al matí l’escola ha fet el seu entrenament habitual, desprès alguns pares de l’escola

Aquest dissabte tots els socis i simpatitzants del BUC hem viscut una gran jornada al voltant del nostre esport. Al matí l’escola de rugby ha realitzat el seu entrenament habitual amb la presència dels jugadors sèniors del club. Al migdia s’ha jugat un partit de rugby touch on han participat bucaners i pares de l’escola del club.
A partir de la una han començat els partits de rugby: primer amb els juvenils que desprès de començar el partit una mica endormiscats han estat apunt de guanyar al Santcugat amb una memorable segona part on han acabat perden d’una sol assaig. Al finalitzar aquest primer partit hi ha hagut una gran costellada per els socis del club.

A la tarda han començat els partits de competició: El primer partit de la màxima divisió catalana ha enfrontat el BUC-Sitges. Després d’un inici fulgurant de l’equip del Garraf, el BUC ha contrarestar aquest arriba’n a la mitja part amb el bonus dels 4 assaig i una clara diferència en el marcador. A la segona part la relaxació, una expulsió temporal i una clara falta de ritme, normal en aquesta alçada de la temporada han deixat el marcador final a 38 a 10.
Seguidament jugava el primer partit de la Garrotxa en competició oficial de la seva història, volem donar una càlida benvinguda aquest nou equip a la nostra gran família. La falta d’experiència en la competició ha significat la victoria del nostre segon equip per un clar 44 a 3. Aconseguint 5 punts molt importants per començar la temporada del seu retorn desprès d’un any de parèntesis.
Però tot no acaba aquí els 4 equips han fet un gran tercer temps, amb el típic “choripan” argentí, cuinat per el Juan Pablo i ajudat per jugadors del club i un parell d’experts del Sitges.

Posteriorment i per tancar la jornada, molts dels participants d’aquesta diada, s’han reunit al local per veure la victòria de França davant els Allblack’s, també volem destacar la presència de l’Eric Plana que ens ha acompanyat i recordat vells temps d’ascensos impossibles i grans partits de rugby.

A tots els que han fet d’aquest dia un gran dia de rugby del BUC. Gracies

PD: Si teniu fotos o vídeos els podeu enviar a bucrugby@gmail.com

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby