Èxits de l’Escola del BUC al Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Valladolid el Festival Nacional de Rugby Base, el campionat d’Espanya infantil del nostre esport amb la participació de 212 equips inscrits i quasi 3.000 nens i nenes participants, arribats des de tots els punts de la geografia espanyola. El BUC hi ha participat amb totes les seves categories, sub6 i sub8 (que van competir junts), sub10 (que va presentar dos equips) i sub12, aconseguint grans resultats esportius i de participació, demostrant la bona feina que s’està duent a terme a les categories inferiors del nostre club.

El sub8 (juntament amb els seus companys i companyes del sub6 que van jugar amb ells) van acabar campions de la copa de plata, la segona categoria del torneig. El sub10 A, format majoritàriament pels pre-benjamins de segon any, van classificar-se per disputar la màxima divisió de la seva categoria i van acabar en tercera posició, així que acaben el torneig com el tercer millor equip de l’estat, només per darrere de la Santboiana i de l’Alcobendas madrileny. El sub10 B va disputar la categoria immediatament inferior, acabant en segona posició i invictes, amb un únic empat. I el sub12 també va disputar la copa de plata, on també es va proclamar campió, invicte en la seva categoria.

Així doncs, per resumir, el BUC va deixar els seus quatre equips participants en el Campionat d’Espanya entre les tres primeres posicions de les seves respectives categories, un gran resultat a nivell esportiu, que també es va veure reflectit en el joc, ja que tothom va quedar encantat amb la participació dels de petits de negre.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby