Èxit del Quad Rugby que s’incorpora al BUC

Aquest passat dimecres dia 23 de setembre, el secretari general de l’Esport de Catalunya va felicitar l’equip català de Quad Rugby pels seus èxits recents.

Els membres de l’equip de Quad Rugby de Catalunya, que passaran a formar part del BUC aquesta temporada amb la creació d’una nova secció, van ser rebuts i felicitats per Ivan Tibau al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet, de Barcelona, entre molts altres esportistes de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física (FCEDF) que també havien aconseguit triomfs en els seus respectius esports. Els jugadors de rugby en cadira de rodes van rebre aquest reconeixement públic per part de les autoritats catalanes de l’esport per haver-se proclamat campions d’Espanya a nivell autonòmic la temporada passada, derrotant de forma contundent la selecció de la Comunitat de Madrid en la final.

El president del BUC, Hugo Fernández, va acompanyar els jugadors reconeguts a l’acte en representació del club. Ja que el BUC s’ha volgut implicar amb aquesta variant per persones amb discapacitat física del nostre esport i aquesta temporada crea una nova secció al club dedicada a aquest esport, el rugby en cadira de rodes, anomenat Quad Rugby o Wheelchair Rugby. La secció estarà integrada per tots els jugadors d’aquesta selecció catalana campiona que podem veure a la foto de l’acte de dimecres que tenim a continuació.

171A la fotografia hi podem Hugo Fernández (president del BUC) acompanyat d’Ivan Tibau, el secretari general de l’Esport, de Paula Murillo i David Campón (entrenadors de l’equip de Quad Rugby), Gerard Céspedes (el seu ajudant) i dels jugadors de la nova secció del BUC: Carlos Fernández, Sergi Escobar, Javi Giménez, Ilian Rodrigo i Oriol Lluis, als quals cal sumar Jorge Pastor, que no va poder assistir a l’acte.

La nova secció de Quad Rugby del BUC serà presentada oficialment el proper dijous 1 d’octubre a les 19h del vespre en un acte a les instal·lacions de l’INEFC de Barcelona, a Montjuïc.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby