Esport Inclusiu al barri de la Marina

Aquesta setmana ha començat el projecte Esport Inclusiu, un projecte comunitari i esportiu, impulsat per la federació de la Taula de l’Esport de la Marina, que fa dos anys que s’ha implantat al barri de la Marina amb la disciplina esportiva del rugby a través del BUC. Aquest any, amb la col·laboració del Pla de Barris, el projecte està pensat com una iniciativa multiesportiva que es desenvolupa amb dos esports: rugby i atletisme. El projecte s’implementa a tres escoles del barri: l’Escola Seat, l’Escola Polvorí (aquestes dues d’educació ordinària), en conjunt amb l’Escola Nostra Senyora de Montserrat, que treballa amb nenes i nens amb discapacitat intel·lectual.

La part dedicada al rugby conta de quatre accions: la primera es va realitzar a l’Escola Seat (on ja va començar aquest projecte el passat dia 11); la segona és a l’Escola Nostra Senyora de Montserrat; i la tercera amb totes dues escoles a la Foixarda. Per finalitzar el projecte, es portarà a terme una trobada multiesportiva amb totes les escoles que han participat de l’atletisme i que també tindran l’oportunitat de provar el rugby.

Els objectius del projecte estan enfocats a oferir recursos de lleure, esport i hàbits saludables generant un espai de trobada amb persones de diferents capacitats. Es tracta de generar dinàmiques de reconeixement personal i social entre les nenes i els nenes que hi participen.

El calendari complet de totes les activitats és el següent:

dilluns 4/3 – 18:30h: Formació pràctica Foixarda

dilluns 11/3 – 9-11h: Escola Seat

dilluns 18/3 – 9-11h: Escola Montserrat

dilluns 25/3 – 9-12h: Conjunta (Foixarda)

dilluns 6/5: Conjunta amb atletisme (E. Joan Serrahima)

El día 11 de marzo, ha comenzado el proyecto Esport Inclusiu, un proyecto comunitario y deportivo, impulsado por la federación de la Taula de Esport de la Marina, que hace dos años se ha implementado en el barrio de la Marina con la disciplina deportiva del rugby a través del BUC. Este año, con la colaboración de Pla de Barris, el proyecto está pensado como una iniciativa multideportiva que se desarrolla con dos deportes: rugby y atletismo. El proyecto se implementa en 3 escuelas del barrio: Escola Seat, Escola Polvorí (ambas de educación ordinaria), en conjunto con la escuela Nostra Senyora de Montserrat, que trabaja con nenes i nens con discapacidad intelectual.

Las acciones del rugby consta de cuatro acciones, la primera se desarrolla en la Escuela Seat. La segunda en Escola Nostra senyora de Montserrat, y la tercera con ambas escuela en la Foixarda. Para finalizar el proyecto, se hace un encuentro multiesport con las escuelas que han participado del atletismo y que tendrán también la oportunidad de probar el rugby.

Los objetivos del proyecto están enfocados a ofrecer recursos de ocio, deporte y hábitos saludables generando un espacio de encuentro con personas de diferentes capacidades. Se trata de generar dinámicas de reconocimiento personal y social entre los niños y niñas que participan.

 

Fotos de la primera sessió, aquest dilluns 11 de març a l’Escola Seat:

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby