HomeEquipsRugby inclusiu

Vols provar el rugby inclusiu?

Busquem jugadors amb i sense discapacitat intel·lectual que
formin part de l’equip de rugby inclusiu del BUC.

  • Cal haver jugat a rugby abans? No és necessari
  • Cal estar molt fort? No és necessari
  • Cal córrer molt ràpid? No és necessari
  • Què cal, doncs? Ganes de fer esport, de fer equip i de passar-ho molt bé

 

El rugby inclusiu és una modalitat molt estesa en països amb gran tradició rugbista i que a l’Estat espanyol va començar a introduir-se l’any 2013. Hi participen jugadors amb i sense discapacitat intel·lectual, i mai un jugador sense discapacitat pot placar un amb discapacitat. A Catalunya, el BUC va ser el primer club que va crear una secció de rugby inclusiu, la temporada 2015/2016.

L’equip de rugby inclusiu del BUC està orientat a la inclusió social amb l’objectiu que persones de diferents capacitats puguin divertir-se fent esport. Volem que es coneguin els beneficis del nostre esport com a element integrador.

 

 

Els jugadors de l’equip de rugby inclusiu entrenen un cop per setmana i participen en alguna trobada al llarg de l’any. Entrenaments i trobades es fan sempre ajustant-se a les capacitats de cada jugador. En els entrenaments no es treballen únicament els aspectes físics i tècnics del joc, sinó que també es fa un treball emocional i de valors (solidaritat, autoconfiança, esforç, respecte, companyonia…)

Però la prioritat, sempre, és passar-ho bé mentre es fa esport i es fa equip.

T’agradaria provar-ho i després decideixes?

Des del començament, el BUC ha volgut donar les màximes facilitats perquè persones amb discapacitat coneguin el rugby inclusiu. Simplement, truca’ns i vine a provar-ho. Només et fa falta roba d’esport i ganes de divertir-te i aprendre a jugar a rugby. No hi ha tampoc cap condicionant d’edat ni de gènere.

Els dos primers entrenaments són de prova, no caldrà que paguis res. I si encara necessites un tercer per decidir-te, no vindrà d’aquí. I si al final et decideixes a formar part d’aquest equip, el que et demanarem és una quota d’12.50 euros al mes. També caldrà pagar l’assegurança esportiva que exigeix la Federació Catalana de Rugby, i que és de 62.50 euros semestrals.

 

Dia i hora d’entrenament: Dilluns, de 18h a 19.30h
Lloc: Camp de Rugby La Foixarda (Montjuïc)
Contacte: Jaume (606 79 30 77)

 

Partners

Contacte

Horaris:
Dilluns, dimecres i divendres de 16:00 a 21:00
Dimarts, dijous i dissabtes de 10:00 a 14:00

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby