ENTREVISTA ALS CAPITANS DELS EQUIPS MASCULÍ I FEMENÍ DEL BUC : MIQUEL MAS I AINA TRABADO

Periòdicament a la nostra web, publicarem petites entrevistes amb persones vinculades amb el nostre club. Encetem aquesta secció entrevistant als actuals capitans dels nostres equips sèniors, Miquel Mas “Miki” i Aina Trabado.

Quants anys fa que formeu part del club?

A: Estic al club des que es va refundar el femení, fa 6 anys.

M: Ja no ho recordo, crec que poc després d’aprendre a caminar ja vaig començar a venir a l’escola del BUC. De fet en el club han jugat el meu pare, oncles, cosins,…

Quina valoració feu de la temporada passada?

M: Malgrat la classificació no ha estat bona (penúltims com a l’anterior temporada), estem content perquè s’ha donat un canvi en l’equip pel que fa a la seva cohesió e implicació. Crec que estem en una bona línia i que caldrà segui treballant perquè aquest canvi es consolidi en forma de resultats

A: La temporada va començar una mica incerta, degut a la baixa de molts jugadors per anar a viure fora (Erasmus), lesions, etc., però estic força contenta ja que es van assolir bons resultats malgrat canviar bona part de l’equip titular respecte la temporada passada. A més a més, hem competit per primer cop a Divisió d’Honor B i ens ha de servir d’experiència per créixer.

Deixant de banda la pandèmia, si la temporada comences a les dates previstes quins son els objectius de l’equip per a la temporada vinent?

A: L’encarem amb optimisme, ja que recuperem a moltes jugadores que l’any passat no van ser i incorporem nous fitxatges. La nostra il·lusió és que sigui possible la creació d’un segon equip.

M: A nivell individual soc molt ambiciós i tracto d’inculcar com a capità aquesta mateixa ambició a la resta de l’equip. Sempre començo cada lliga i cada partit amb la mentalitat que es poden guanyar.

A nivell personal, com a esportista,  com esteu afrontant l’actual situació de pandèmia que la nostra societat està vivint?

A: Aquest any he acabat la carrera, fent pràctiques per la tarda, i m’ha faltat temps per dedicar-me al treball físic. Acabats els exàmens i amb el reinici dels entrenament estava trobant-me cada cop millor físicament i al tornar a para aquesta setmana m’ha sabut molt greu. Per a l’any que ve espero trobar feina estable i poder tenir temps al aspecte físic

M : Aquesta temporada a banda de patir el confinament per la Covid 19, tres mesos abans vaig tenir una lesió greu de genoll. El temps de recuperació està sent més lent, en part degut al citat confinament, però tot i així he seguit treballant i espero estar al 100% el més aviat possible perquè quan se’ns permeti tornar a jugar poder estar disponible per ajudar a l’equip.

Voleu comentar alguna cosa que destaqueu del nostre club, tant pel que fa a les coses bones com a les millorables?

A: Per a mi el BUC es diferencia d’altres clubs en que recolza el seu equip femení i el valora més equitativament respecte al masculí que altres clubs. Jo conec altres clubs on el femení està molt poc considerat.

M: Jo porto molt temps en el club i s’ha millorat en el fet que els equips estan una mica més connectats, i jugadors i jugadores dels equips sènior estan implicats d’una forma o altre amb equips de categories inferiors.

 

Doncs amb aquesta reflexió final que compartim i que creiem que encara podem fomentar més (la interrelació i sinergies entre tots els equips del club), acabem l’entrevista amb els capitans del primer equips sènior masculí i femení i les desitgem molts èxits. Gràcies Aina i Miki!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby