Entrades Final Top 14 al Camp Nou

Benvolguts socis i sòcies,

El proper 24 de juny, es disputarà al Camp Nou del FC Barcelona, la final del TOP 14, el campionat nacional francès.
La Federació Catalana de Rugby ha arribat a un acord amb la LNR perquè els socis dels clubs catalans puguin gaudir de la final a casa nostra, teniu en compte que potser no hi haurà una altra oportunitat d’accedir a la compra d’entrades per aquest partit, ja que la LNR començarà la venda als clubs francesos amb expectatives de vendre totes les localitats.

Entrades:
Al mapa podeu veure les ubicacions de les entrades segons els diferents preus que hi ha disponibles:

campnouEntrades per nens de l’escola de rugby (amb llicència), fins a s14:

El nens de l’escola del BUC tindran possibilitat d’anar amb l’Escola a un preu únic de 5€, i el club posarà educadors per vetllar del grup (ratio 1-10).

 

Sistema de compra general:

Per tal de reservar les vostres localitats, heu de fer un mail a “secretaria@buc.cat” amb l’assumpte “Entrades TOP14” indicant el nom i cognom de cadascuna de les persones que hi aniran i el preu de la localitat que desitgeu. Les entrades són nominals i per tal de fer la petició és necessari el nom complet de qui assistirà. I passar per l’oficina del club, a la Foixarda, per abonar la quantitat total de les entrades reservades al Rufo en efectiu, els dies següents:
– Dimecres 23 de desembre, de 18h a 20h
– Dilluns 28 de desembre, de 18h a 20h
– Dimecres 30 de desembre, de 18h a 20h
En cas d’overbooking les primeres reserves confirmades i abonades tindran preferència.
RECORDEU
Tothom que hagi d’entrar al camp, ho ha de fer amb la seva entrada i amb un document acreditatiu de la seva identitat (DNI, passaport o carnet de conduir).

Els nens que vinguin amb l’Escola ho faran amb el club, i no necessitaran acreditar la seva identitat, però no podran estar asseguts amb els seus pares. Si voleu que els vostres fills estiguin amb vosaltres heu de comprar-los una entrada del preu corresponent, com la vostra.

Salut

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby