Ensopegada del cadet (BUC s18 10-22 FC Barcelona s18)El cadete tropieza (BUC s18 10-22 FC Barcelona s18)

Dia tranquil i assolellat, amb el camp de joc tou, òptim per poder jugar un bon partit de Rugby.
15 primers minuts intensos per part del BUC amb dos assajos a favor al seu marcador. Tot feia indicar que l’objectiu del bonus es compliria.
A partir d’aquest moment, com si un gran núvol cobrís el camp de joc, hi va haver un canvi d’actitud, es va deixar de placar, no es finalitzaven les jugades… Tot això va contribuir al fet que els contrincants semblessin jugadors internacionals, fent assajos, carreres de més de 30 metres ….
Una ensopegada en els objectius de l’equip que ens pot sortir cara, esperem que hi hagi un canvi d’actitud per la pròxima trobada el dissabte que ve a La Foixarda. Esperem poder comptar amb tots vosaltres per donar suport als cadets i a totes les seccions que juguin a La Foixarda.

Félix Prieto

Día tranquilo y soleado, con el campo de juego blando, óptimo para poder jugar un buen partido de Rugby.
15 primeros minutos intensos por parte del BUC con dos ensayos a favor en su marcador. Todo hacía indicar que el objetivo del bonus se cumpliría.
A partir de este momento, como si una gran nube cubriera el campo de juego, hubo un cambio de actitud, se dejó de placar, no se finalizaban las jugadas … Todo ello contribuyó a que los contrincantes parecieran jugadores internacionales, haciendo ensayos, carreras de más de 30 metros….
Un tropiezo en los objetivos del equipo que nos puede salir caro, esperamos que haya un cambio de actitud por el próximo encuentro el próximo sábado en La Foixarda. Esperamos poder contar con todos vosotros para apoyar a los cadetes ya todas las secciones que jueguen en La Foixarda.

Félix Prieto

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby