Els juvenils afronten el Campionat d’EspanyaLos juveniles afrontan el Campeonato de España

Després de dos anys de bon treball, aquest grup d’amics, de la mà de Xavier Carrasco i David Fernández, han assolit, novament, després de molts anys de sequera, col·locar al BUC a uns campionats estatals sub 20.

Arriben justos de forces per la duresa de la primera divisió catalana i la seva gran participació en el equip sènior quan se’ls ha reclamat.

Però afronten el primer duel contra un altre històric del rugby nacional, el Liceo Francés de Madrid. Un rival, a priori, molt complicat. Però l’empenta d’aquest equip i la gran evolució que han fet, auguren un autèntic xoc al camp.

Des del club els volem expressar tot el nostre recolzament i orgull per les alegries que ens estan regalant jornada rere jornada.

Después de dos años de buen trabajo, este grupo de amigos, de la mano de Xavier Carrasco y David Fernández, han logrado, nuevamente, después de muchos años de sequía, colocar al BUC en unos campeonatos estatales sub 20.

Llegan justos de fuerzas por la dureza de la primera división catalana y su gran participación en el equipo senior cuando se les ha reclamado.

Pero afrontan el primer duelo contra otro histórico del rugby nacional, el Liceo Francés de Madrid. Un rival, a priori, muy complicado. Pero el empuje de este equipo y la gran evolución que han hecho, auguran un auténtico choque en el campo.

Desde el club queremos expresar todo nuestro apoyo y orgullo por las alegrías que nos están regalando jornada tras jornada.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby