Els cadets marxen de gira al País BascLos cadetes van de gira al País Vasco

Els dies 22, 23 i 24 de març, l’equip sub18 marxa de gira al País Basc per viure una bona experiència a nivell de grup, practicar bon rugby i veure un partit d’alt nivell.

El divendres es desplaçaran a Irún, prop de la frontera, on aprofitaran per descansar del viatge, passejar i fer uns “pinchos” tots junts.

Dissabte, aprofitant que l’equip de rugby del Top14 francès Aviron Bayonais juga a Sant Sebastià, a l’estadi d’Anoeta, un partit molt important contra un altre gran de la lliga, el Toulon de Wilkinson i Michalac, l’aniran a veure, per gaudir, de ben segur, d’un gran espectacle.

Diumenge, creuaran la frontera a França per enfrontar-se al Sant Jean de Luz Olympique. Després del tercer temps, de ben segurs encara més units com a grup, tornaran a Barcelona.

Esperem que gaudeixin molt, el bon rollo sigui la seva bandera i demostrin de la fusta que estan fets els jugadors del BUC.

Los días 22, 23 y 24 de marzo, el equipo sub18 marcha de gira en el País Vasco para vivir una buena experiencia a nivel de grupo, practicar buen rugby y ver un partido de alto nivel.

El viernes se desplazarán a Irún, cerca de la frontera, dónde aprovecharán para descansar del viaje, pasear y hacer unos “pinchos” todos juntos.

Sábado, aprovechando que el equipo de rugby del Top14 francés Aviron Bayonas juega en San Sebastián, en el estadio de Anoeta, un partido muy importante contra otro grande de la liga, el Toulon de Wilkinson y Michalac, lo irán a ver, para disfrutar, seguro, de un gran espectáculo.

Domingo, cruzarán la frontera a Francia para enfrentarse al San Jean de Luz Olympique. Después del tercer tiempo, aún más unidos como grupo, volverán a Barcelona.

Esperamos que disfruten mucho, que el buen rollo sea su bandera y demuestren de que madera que están hechos los jugadores del BUC.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby