Els cadets intractablesLos cadetes intratables

Dos de dos. Els nostres cadets compten els seus partits per victòries. Els nois d’en Rudy estan fent un inici a la primera divisió impecable i denoten el bon estat de la base del club que recorda a la d’altres èpoques on l’estrany era perdre.

Aquí teniu les cròniques de les dues primeres jornades facilitades per en Félix Prieto:

FC Barcelona 23-51 BUC

Partit jugat a la teixonera amb tres entrenadors! En Rudi vingué abans de l’inici per donar l’alineació i la xerrada motivadora amb el seu particular estil que sap extreure, sempre, el millor del seus pupils.

Dos de dos. Nuestros cadetes cuentan sus partidos por victorias. Los chicos de Rudy están haciendo un inicio en la primera división impecable y denotan el buen estado de la base del club que recuerda a la de otras épocas donde lo extraño era perder.

Aquí tenéis las crónicas de las dos primeras jornadas facilitadas por Félix Prieto:

FC Barcelona 23-51 BUC

Partido jugado en la Teixonera con tres entrenadores! Rudi vino antes del inicio para dar la alineación y la charla motivadora con su particular estilo que sabe extraer, siempre, lo mejor de sus pupilos.

L’escalfament el portà en Putxy, entrenador del primer equip, tot un luxe! Aquest, durant els primers 20 minuts es va fer càrrec de la banqueta fins l’arribada d’en Marc Sentís que dirigí la resta del matx. Un dissabte curiós.

Els nois van començar un xic despistats i no van reaccionar fins als 20 minuts amb un marcador força desfavorable on van mostrar un radical canvi d’actitud retallant les diferència a la mitja part a només un punt.

A la segona part, el BUC va esclatar i va oferir tot un espectacle de bon joc que va esborrar els dubtes dels inicis del matx i es van imposar a un Barça impotent davant la superioritat dels de Montjuic.

RC Tarragona 12 vs 40 BUC

Partit jugat al Camp de Rugby de l’aniga Universitat Laboral, a Tarragona, on els nostres van mostrar una actitud impecable des del primer minut.

Van lluitar pels seus objectius contra una primera linia que doblava amb pes la dels nois de negre.

El partit es desenvolupà com s’esperava fins que els nois del BUC, 3 marques per davant, van relaxar-se una mica.

Però l’actitud defensiva dels nostres, tancats 12 minuts a la seva 22 sense cedir ni un punt demostrà que quan cal hi ha coratge per molt.

Una demostració espectacular de bon rugby per part dels dos equips que va fer les delícies del públic que va poder gaudir d’un gran espectacle.

Cap incidència destacable i un bon arbitratge, fet del qual, a aquestes categories, gairebé ens n’havíem oblidat.

BUC O MORT!!!

Gran feina nois!!!

El calentamiento lo llevó en Putxy, entrenador del primer equipo, todo un lujo! Este, durante los primeros 20 minutos se hizo cargo del banquillo hasta la llegada de Marc Sentís que dirigió el resto del encuentro. Un sábado curioso.

Los chicos comenzaron un poco despistados y no reaccionaron hasta los 20 minutos con un marcador bastante desfavorable donde mostraron un radical cambio de actitud recortando las diferencia en la media parte a sólo un punto.

En la segunda parte, el BUC estalló y ofreció todo un espectáculo de buen juego que borró las dudas de los inicios del encuentro y se impusieron a un Barça impotente ante la superioridad de los de Montjuic.

RC Tarragona 12 vs 40 BUC

Partido jugado en el Campo de Rugby de la antigua Universidad Laboral, en Tarragona, dónde nuestros mostraron una actitud impecable desde el primer minuto.

Lucharon por sus objetivos contra una primera línea que doblaba con peso la de los chicos de negro.

El partido se desarrolló cómo se esperaba hasta que los chicos del BUC, 3 marcas por delante, se relajaron un poco.

Pero la actitud defensiva de los nuestros, cerrados 12 minutos a su 22 sin ceder un punto demostró que cuando hace falta, hay coraje para mucho.

Una demostración espectacular de buen rugby por parte de ambos equipos que hizo las delicias del público que pudo disfrutar de un gran espectáculo.

Ninguna incidencia destacable y un buen arbitraje, hecho del que, en estas categorías, casi nos habíamos olvidado.

BUC O MUERTE!

Gran trabajo muchachos!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby