El SENIOR A a FOIXARDA

La crònica del BUC SENIOR A – CN POBLE NOU:

BUC 13 – 18 CN POBLE NOU

Amb un ambient immillorable a la Foixarda aquest dissabte, s’estrenava el nou himne del BUC per rebre al CN Poble nou i donar una tarda encara més èpica al derbi barceloní de la categoria.
Un primer equip molt motivat no va poder contra un robust equip visitant. Aquesta no és una temporada fàcil per l’equip negre, que va tornar a demostrar l’orgull característic d’un equip que encadena tres partits amb un bon nivell de joc després d’un inici difícil.
Precisament el principi del partit va ser el moment més difícil pel BUC, que va trobar-se davant d’un equip molt pesat amb l’ús constant de davanters molt agrupats en joc curt, el que complicava la recuperació de la pilota per l’equip local, i quan el BUC l’aconseguia, els de Poble Nou aplicaven una pressió altíssima que provocava errades de mans del conjunt negre. Aquesta pressió va situar el BUC a la seva 22, li va costar els primers tres punts a pals, i l’assaig de l’aler del Poble Nou Gabriel Nogales.
El conjunt de Graham Smith dominava, i ben segur que l’entrenador tenia unes bones sensacions que a la llarga del partit es van anar marxant, però com hem dit, la primera mitja hora va ser dels visitants i hem de reconèixer que molt probablement es van emportar el partit perquè el BUC s’hi va ficar massa tard. Una altra marca de Ricard Palomar tancava la primera mitja hora amb un 0-15 a favor del CN Poble Nou, a partir d’aquí el BUC treia la rauxa i a base de ficar l’espatlla i en alguns casos el cap, no va deixar tornar a entrar l’equip visitant a la línia d’assaig. Va ser un partit molt dur, on el BUC combinava un joc per davant amb les percussions d’Albert Conesa i de Pablo Dominguez, i per darrere amb els intents d’evasió de Miki Mas i Renzo Paggi, diem intents, perquè tot i que la intensitat era màxima, la tres quarts del Poble Nou va estar molt encertada en el placatge.
Potser per falta de paciència a la 22 rival, el BUC no va poder retallar el marcador i se’n va anar a la mitja part amb la sensació que si continuaven així, les coses podrien donar la volta al partit.
La segona part el BUC va sortir amb el propòsit de puntuar i ho va fer ben de pressa amb un cop a pals d’Hernan Pintos. El BUC netejava fort els rucks i no perdia tantes pilotes com a la primera part, el que va provocar algunes indisciplines de l’equip rival que ens van fer avançar molts metres. Durant la segona part tots dos equips van jugar encara més per davantera, el que provocava contactes molt durs que feien esclatar a una grada dividida. Els dos equips no estaven per filigranes i es van reptar a veure qui era més fort i més valent. A mesura que anaven passant els minuts, s’ha de reconèixer la labor de Rodrigo, el preparador físic del BUC, els de negre arribaven al final amb millor forma que els darrers partits. Després d’un altre cop de càstig transformat per
Hernan Pintos, el marcador no es va alterar gairebé fins als darrers minuts del partit, on el
BUC va poder aconseguir la seva primera marca de maul de la temporada a través d’Adam Matutano, un propòsit pel qual l’equip es va estar preparant durant la setmana. Llàstima que la marca va arribar al minut 37 de la segona part, com va dir l’estimat Patxi, si haguéssim començat el partit un quart d’hora més tard…

La setmana vinent als homes de l’Albert Verneti el Putxi tenen una prova important, els hi espera un dels partits de la temporada al camp del XV Murcia. Si aquest cop el BUC aconsegueix la victoria sortiran de la zona de descens.

📷: CN Poble Nou

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby