El segon està llançat (BUC “B” 19-7 Banyoles RC)El segundo esta lanzado (BUC “B” 19-7 Banyoles RC)

Després de l’ajustat últim resultat de l’any, el segon s’enfrontava a un equip jove però amb una progressió espectacular gràcies al bon treball dels seus tècnics, el Banyoles RC.

L’equip es veia privat d’alguns dels seus millors jugadors perquè vuit d’ells havien ajudat al primer equip a la derrota contra l’Independiente de Santander a la jornada anterior i, normativa en mà, només tres podien defensar els interessos del “B”.

El partit fou d’una gran intensitat i es pogué veure molt ben reflectit el treball en els aspectes defensius i físics al que s’ha posat preponderància durant el nadal.

Els placatges guanyadors foren la tònica contra un equip, a priori, físicament superior.

El BUC va patir molt en melé, però la bona sintonia entre el Bernat -després el recuperat Ramon- i el Figue, van solvatar les mancances en aquest apartat.

En touche ambdós equips foren força imprecisos i no es pot parlar d’un clar dominador.

En atac, el BUC es mostrava molt incisiu però pecava de confiança i no resolia jugades molt clares que haguéssin pogut portar-nos al bonus i ampliar el resultat bastant més.

El Banyoles mostrava un joc molt dinàmic i amb moltes passades, que els assegurava molt la possessió i la continuïtat, però que no els aportava beneficis al resultat.

En definitiva, una gran victòria que va fer gaudir molt al públic de la foixarda i que situa al segon equip en segona posició de la lliga, imbatut i amb pas ferm cap a la segona divisió.

Ara toca seguir treballant

Después del ajustado último resultado del año, el segundo se enfrentaba a un equipo joven pero con una progresión espectacular gracias al buen trabajo de sus técnicos, el Banyoles RC.

El equipo se veía privado de algunos de sus mejores jugadores porqué ocho de ellos habían ayudado al primer equipo en la derrota contra el Independiente de Santander en la jornada anterior y, normativa en mano, sólo tres podían defender los intereses del “B “.

El partido fue de una gran intensidad y se pudo ver muy bien reflejado el trabajo en los aspectos defensivos y físicos en los que se ha puesto preponderancia durante la navidad.

Los placajes ganadores fueron la tónica contra un equipo, a priori, físicamente superior.

El BUC sufrió mucho en melé, pero la buena sintonía entre el Bernat -después el recuperado Ramón- y el Figue, solventaron las carencias en este apartado.

En touche ambos equipos fueron bastante imprecisos y no se puede hablar de un claro dominador.

En ataque, el BUC se mostraba muy incisivo pero pecaba de confianza y no resolvía jugadas muy claras que hubieran podido llevarnos al bonus y ampliar el resultado bastante más.

El Banyoles mostraba un juego muy dinámico y con muchos pases, que les aseguraba la posesión y la continuidad, pero que no les aportaba beneficios al resultado.

En definitiva, una gran victoria que hizo disfrutar mucho al público de la Foixarda y que sitúa al segundo equipo en segunda posición de la liga, imbatido y con paso firme hacia la segunda división.

Ahora toca seguir trabajando.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby