El segon equip marxa a pas ferm cap a la segona divisióEl segundo equipo avanza a paso firme hacia la segunda división

Aquest dissabte el segon equip, després de dos partits discrets va donar un cop d’autoritat guanyant amb certa facilitat el primer partit del grup d’ascens de la tercera divisió.

El seu rival, el jove equip dels Taus d’Amposta poc van poder fer contra un BUC que tot i veure’s constantment mancat de jugadors per nodrir al primer equip, té un estil de joc propi i un caràcter lluitador que els està aportant els resultats esperats i els acosta dia a dia al seu objectiu principal: consolidar-se com equip i jugar a la categoria més alta possible

El resultat, 36 a 7 pels de la Foixarda situa al BUC en la primera posició de la taula classificatòria junt amb el Banyoles RC que té els mateixos punts average i també va sumar bonus ofensiu aquesta setmana.

Felicitar als juvenils que van debutar en categoria sènior i als tècnics per copsar un grup tan ben avingut i amb un potencial tan gran.

Este sábado el segundo equipo, después de dos partidos discretos dio un golpe de autoridad ganando con cierta facilidad el primer partido del grupo de ascenso de la tercera división.

Su rival, el joven equipo de los Taus de Amposta poco pudieron hacer contra un BUC que aunque se ve constantemente falto de jugadores para nutrir al primer equipo, tiene un estilo de juego propio y un carácter luchador que les está aportando los resultados esperados y los acerca día a día a su objetivo principal: consolidarse como equipo y jugar en la categoría más alta posible

El resultado, 36 a 7 para los de la Foixarda sitúa al BUC en la primera posición de la tabla clasificatoria junto con el Banyoles RC que tiene los mismos puntos average y también sumó bonus ofensivo esta semana.

Felicitar a los juveniles que debutaron en categoría senior y los técnicos por crear un grupo tan bien avenido y con un potencial tan grande.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby