El Sant Cugat RC s’endú el Seven Internacional del BUC en una ajustada finalSant Cugat RC se lleva el Seven Internacional del BUC en una ajustada final

A les dues, amb un sol totalment estiuenc, saltaven a la gespa el Sant Cugat i l’equip Vallesà “Botifarres del Perol”.

Els partits es van anar succeint, amb tres equips força destacats per sobre dels altres, el Sant Cugat, el BUC Wizards i la Selecció Catalana.

La fase de grups va quedar així:

GRUP A

1-Sant Cugat RC

2-BUC Wizards

3-Selecció Catalana

4-Botifarres del Perol

Grup B

1-Weaseals 7’s Team

2-Barbartians STQ

3-Old Skulls

4-Seven Level (No presentat)

Tots els equips per classificació optaven a la copa d’or, però a les semifinals d’aquesta van passar BUC Wizars i Weaseals 7’s Team per una banda i Sant Cugat i Selecció Catalana per l’altre.

La cullera de fusta (Copa Captains) fou pel Botifarres del Perol. (Amb una foto commemorativa dels capitans dels equips de la Premier Ship anglesa i una pilota firmada per aquests com a premi).

La Copa de Bronze (Copa Samoa) fou pels Old Skulls. (Amb una foto commemorativa de la selecció samoana i una pilota firmada per aquests com a premi).

La copa de Plata (Copa Sud Àfrica) fou per la Selecció Catalana. (Amb una foto commemorativa de la selecció Sudafricana i una pilota firmada per aquests com a premi).

I la copa d’Or (Copa Nova Zelanada) se l’endugué el Sant Cugat en una final molt renyida contra el BUC Wizards que va empatar a assajos, però que no va estar acertat de cara a pals i va pagar car la falta de recanvis davant d’un equip molt compensat i amb jugadors de molta qualitat i especialistes en la disciplina. Resultat final: Sant Cugat RC 21-17 BUC Wizards. (Com a premi van rebre una foto commemorativa de la selecció Neozelandesa i una pilota firmada per aquests).

Després de l’entrega de premis es va fer un sopar/tercer temps de germanor on va imperar el bon rollo i l’esperit estiuenc que arranca amb aquest seven.

Des del club es vol agrair a en Dani Ripol totes les tasques de gestió i organització que es van reflexar en un torneig molt seriós professional i de nivell. Tasques culminades per un equip de voluntaris molt implicats que van treballar de sol a sol. Gràcies nois.

També agrair al staff arbitral pel nivell mostrat durant tota la competició, sense ells l’èxit del torneig hagués estat impossible.

I per acabar agrair a tots els equips participants pel bon fer dins del camp i la seva actitud seriosa en competició i divertida fora de la gespa.

En definitiva, una gran festa del rugby que ens va deixar amb aquesta classificació final:

1er-St Cugat RC

2n-BUC Wizards

3r-Selecció Catalana

4t-Weaseals 7’s Team

5è-Old Skulls

6è-SQ Barbarians

7è-Botifarres del Perol

8è-Seven Level (No presentat)

A las dos, con un sol totalmente veraniego, saltaban al césped el Sant Cugat y el equipo Vallesano “Botifarres del Perol”.

Los partidos se fueron sucediendo, con tres equipos muy destacados por encima de los demás, el Sant Cugat, el BUC Wizards y la Selección Catalana.

La fase de grupos quedó así:

GRUPO A

1-Sant Cugat RC

2-BUC Wizards

3-Selección Catalana

4-Botifarres del Perol

Grupo B

1-Weaseals 7’s Team

2-Barbartians STQ

3-Old Skulls

4-Seven Level (No presentado)

Todos los equipos por clasificación optaban a la copa de oro, pero a las semifinales de esta pasaron BUC Wizars y Weaseals 7’s Team por un lado y Sant Cugat y Selección Catalana por el otro.

La cuchara de madera (Copa Captains) fue para Botifarres del Perol. (Con una foto conmemorativa de los capitanes de los equipos de la Premier Ship inglesa y un balón firmado por éstos como premio).

La Copa de Bronce (Copa Samoa) fue por Old Skulls. (Con una foto conmemorativa de la selección samoana y un balón firmado por éstos como premio).

La copa de Plata (Copa Sur África) fue para la Selección Catalana. (Con una foto conmemorativa de la selección Sudafricana y un balón firmado por éstos como premio).

Y la copa de Oro (Copa Nueva Zelanada) se la llevó el Sant Cugat en una final muy reñida contra el BUC Wizards que empató a ensayos, pero que no estuvo acertado de cara a palos y pagó caro la falta de recambios ante un equipo muy compensado y con jugadores de mucha calidad y especialistas en la disciplina. Resultado final: Sant Cugat RC 21-17 BUC Wizards. (Como premio recibieron una foto conmemorativa de la selección Neozelandesa y un balón firmado por éstos).

Tras la entrega de premios se hizo una cena/tercer tiempo de hermandad donde imperó el buen rollo y el espíritu veraniego que arranca con este seven.

Desde el club se quiere agradecer a Dani Ripol todas las tareas de gestión y organización que se reflejaron en un torneo muy serio profesional y de nivel. Tareas culminadas por un equipo de voluntarios muy implicados que trabajaron de sol a sol. Gracias chicos.

También agradecer al staff arbitral por el nivel mostrado durante toda la competición, sin ellos el éxito del torneo hubiera sido imposible.

Y para terminar agradecer a todos los equipos participantes por el buen hacer dentro del campo y su actitud seria en competición y divertida fuera del césped.

En definitiva, una gran fiesta del rugby que nos dejó con esta clasificación final:

1º-St Cugat RC

2º-BUC Wizards

3º Selección Catalana

4º-Weaseals 7 s Team

5º-Old Skulls

6º-SQ Barbarians

7º-Botifarres del Perol

8º-Seven Level (No presentado)

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby