El nois d’en Ferrata es consoliden (BUC “B” 30-0 Químics R.C. “B”)Los chicos de Ferrata se consolidan (BUC “B” 30-0 Químics R.C. “B”)

El sènior B, marxa imparable cap a la classificació pel grup A de tercera regional i agafa confiança cap a l’objectiu de la temporada: l’ascens.

Després d’un any a d’ostracisme rugbístic per falta d’efectius la temporada passada, el BUC “B” com se’l coneix arreu, ha arrancat la temporada de forma impecable.

Després de la seva estrena contra els Taus d’Amposta per 35 a 18, ara s’estableixen com a líders del seu grup, amb un partit menys, imposant-se a un dels seus rivals directes pel liderat, el Químics “B”.

El senior B, marcha imparable hacia la clasificación para el grupo A de tercera regional y coge confianza hacia el objetivo de la temporada: el ascenso.

Después de un año en de ostracismo rugbístico por falta de efectivos en la temporada pasada, el BUC “B” como se le conoce en todas partes, ha arrancado la temporada de forma impecable.

Tras su estreno contra los Taus de Amposta por 35 a 18, ahora se establecen como líderes de su grupo, con un partido menos, imponiéndose a uno de sus rivales directos por el liderato, el Químicos “B”.

El bon treball de formació de l’any passat i l’ordre aportat per alguns veterans i pel treball conjunt de tot l’equip sènior del BUC (A i B), es va veure reflectit sobre el camp.

Un altre factor decisori fou el bon estat físic dels jugadors que imposaren sempre la seva força i velocitat davant d’un Químics molt expectant i poc contundent en defensa.

La seva millor virtut era l’ordre, impropi d’aquesta categoria que dificultà molt el treball del BUC.

Tot i així, la voluntat arbitral, el col·legiat Serrano, de deixar jugar, que es traduí en fases eternes, una va durar l’increïble xifra de 7 minuts i 26 segons, afavorí a un BUC més preparat físicament.

El factor decisiu del joc del BUC fou la seva tercera línia amb un Patxy incansable que recolzava un rack rere l’altre, un Simoncheli molt experimentat i un molt incisiu Xabier que trencava una vegada rere l’altre la defensa rival.

Això propicià que en Gonzalo pogués enllaçar una jugada rere l’altre amb en Benèria i així nodrir a una tres quarts amb moltes ganes de pilota i molt bones mans.

En conclusió, un partit molt entretingut, contra un rival directe, que ens demostra que l’ascens és una realitat molt plausible.

Ara toca seguir treballant per consolidar l’equip i agafar minuts i experiència per quan el primer equip necessiti nodrir-se del bon què fer dels tècnics i del gran treball i sacrifici dels jugadors.

Fitxa del Partit: BUC “B” 30-0 Químics “B”

[ws_table id=”17″]

El buen trabajo de formación del año pasado y el orden aportado por algunos veteranos y por el trabajo conjunto de todo el equipo senior del BUC (A y B), se vio reflejado sobre el campo.

Otro factor decisorio fue el buen estado físico de los jugadores que impusieron siempre su fuerza y velocidad ante un Químicos muy expectante y poco contundente en defensa.

Su mejor virtud era el orden, impropio de esta categoría que dificultó mucho el trabajo del BUC.

Sin embargo, la voluntad arbitral del colegiado Serrano, de dejar jugar, que se tradujo en fases eternas, una duró la friolera de 7 minutos y 26 segundos, favoreció a un BUC más preparado físicamente.

El factor decisivo del juego del BUC fue su tercera línea con un Patxy incansable que apoyaba un rack tras otro, un Simoncheli muy experimentado y un muy incisivo Xabier que rompía una vez tras otra la defensa rival.

Esto propició que en Gonzalo pudiera enlazar una jugada tras otra con Beneria y así nutrir a una tres cuartos con muchas ganas de balón y muy buenas manos.

En conclusión, un partido muy entretenido, contra un rival directo, que nos demuestra que el ascenso es una realidad muy plausible.

Ahora toca seguir trabajando para consolidar el equipo y coger minutos y experiencia para cuando el primer equipo necesite nutrirse del buen que hacer de los técnicos y del gran trabajo y sacrificio de los jugadores.

Ficha del Partido: BUC “B” 30-0 Químics “B”

[ws_table id=”21″]

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby