El juvenil s’endú el derbi però jugarà a Segona

L’equip juvenil del BUC va endur-se el derbi de la Foixarda contra el Gòtics RC per un contundent 52-10. Tot i la solvència del resultat, el capità dissabte passat, Rubén Galian s’ha mostrat satisfet però a la vegada autocrític, al explicar-nos que “no va ser el nostre millor partit“. Certament, va ser un partit amb força imprecisions i on el BUC va patir massa en la fase estàtica, potser en part per la baixa del pilier Anderson Guevara, lesionat al genoll.  El partit va servir també per que es produís el debut de nous jugadors, així com el retorn d’altres que tornaven després d’un període d’inactivitat. 

L’altra cara de la moneda es que, malgrat la diferencia de punts al marcador, aquesta no ha estat prou per classificar als nois entrenats per Xavi Carrasco i David Fernández per la Primera Catalana. Les derrotes a les anteriors jornades contra CR Sitges i l’ARPN han pesat massa i els juvenils, si no hi ha canvis d’última hora des de la Federació, jugaran aquesta temporada a Segona.

Aquest cap de setmana l’equip descansarà de cara a carregar les bateries per afrontar amb força la segona part de la competició, a la que aspiren a tot. Felicitats, ànims i molta sort!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby