El BUC visita Sitges en busca de la quarta victoria

L’equip sènior jugarà d’aquí poques hores el partit corresponent a la quarta jornada de Primera Nacional davant del RC Sitges. El BUC, buscarà continuar amb la bona ratxa de victòries a la Lliga a casa del cuer de la categoria. El RC Sitges encara no ha guanyat cap partit i ve de perdre a camp del Eivissa per 20-15 i arriba al partit amb problemes de joc i resultats. Sembla ser que els del Garraf donaran entrada en el partit d’avui dissabte a jugadors del seu equip juvenil per tal de intentar redreçar el joc de l’equip i canviar la dinàmica perdedora del començament de lliga.
El BUC arriba al partit després d’una setmana atípica degut a les pluges de la setmana, que han impedit que els entrenadors de l’equip, Jordi Puigvert i Dani Ripol, portessin a terme els entrenaments de la setmana. Per altra banda, tant tècnics com jugadors volen evitar caure en la relaxació després dels bons resultats aconseguits les primeres tres jornades en un partit que a priori podria semblar fàcil però que de ben segur no ho serà tan per l’estat del terreny de joc, la qualitat del rival i molt especialment l’actitud que mostraran els jugadors locals. La convocatòria pel partit contra Sitges te les baixes de Carlos Orellosa, que degut a la mort d’un familiar no pot venir a jugar – aprofitem per enviar-li una abraçada molt forta tan a ell com a la seva família – , Sergi Calzada per problemes físics i Germán Antón per decisió tècnica. En el seu lloc entren José Merchán, Gabri, que farà el seu debut amb l’equip, i Marc Fajarín, amb el que probablement Dídac Gómez, que va jugar de primer centre la setmana passada tornaria a la tercera línea.
Fora de l’àmbit estrictament esportiu, la neta de l’ex-president del BUC Julio Zarraluqui, farà entrega al final del partit a l’actual President Hugo Fernández, d’un trofeu guanyat pel Club a la dècada dels anys 50.
Per aquest partit els nostres enviats especials al camp del RC Sitges anirem explicant-vos les novetats a través de Twitter, així que estigueu atents als vostres mòbils i ordinadors si voleu seguir en temps real la quarta final de la temporada.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby